SENEST SET
FAVORITTER

Bredgade 73A, 9830 Tårs

Igangværende og veldrevet butik / kiosk

1.750.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 2022 XX XX Se nummer
E-mail xx@byens-maeglere.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 17412Type : Andre typer

Landskendt butik med god omsætning og god bolig.

Døgnbutikken i Tårs sælges nu, efter at have været drevet af samme ejer i mere end 32 år. Der er god og stabil omsætning og der er en god indtjening og gode muligheder for også at øge indtjeningen. Ejendommen er opført i gule sten og med eternittag, dog er der built-up tag med tagpap på mindre del af bygningen. Der er plast-termovinduer i størstedelen af ejendommen.

Erhvervsdelen består af 179 kvm. med stor butik, med afdeling for 8 stk. spillemaskiner, område til tips og lotto og der er bagbutik med pakkelager, kontor, mellemgang, lagerrum, toilet.
Der er gode parkeringsmuligheder ved holdepladser langs vejen og der er større offentlig parkeringsplads lige bagved ejendommen på Butikstorvet.

Boligdelen består af 177 kvm. bolig i delvis restaureret del af bygningen med stort og dejligt køkken-alrum (fra 2010) med klinkegulv og gulvvarme, entre, stor dejlig stue med udgang til helt lukket og kæmpe stor ugeneret gårdhave/terrasse, meget flot og nyere badeværelse med bruseniche (fra 2009), bryggers med vaskemaskine og tørretumbler. 1. sal med soveværelse, garderoberum og 2 værelser. Det bemærkes, at der er lavt til loftet på 1. sal.

Ejendommen sælges med igangværende forretning, inventar og løsøre og en stor kundekreds. Sælger skal gerne være behjælpelig med at komme igang med råd og vejledning, såfremt en køber skulle have behov for det.

En køber skal påregne at skulle stille en vis sikkerhed overfor Danske Spil, samt overfor Landbrugslotteriet. Kurant varelager skal overtages af køber udenfor købesummen efter nærmere aftale.

Det bemærkes, at ejendommen er kloaksepareret.

Der er fjernvarme. Fællesantenne. Alarmanlæg og overvågning.

Forslag til anvendelse

Kontor

Økonomi

Pris i kr.
1.750.000,-
Pris pr. m² kr.
4.916,-
Årlige driftsudgifter kr.
32.995,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
93,-

Lokalet

Etage areal
356 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
557 m²

Faciliteter

Badeværelse
Toilet
Gårdhave
Lagerrum
Parkeringsplads
Terrasse
Køkken
Kontor

Teknik

Alarmanlæg
Fjernvarme
Gulvvarme
Tørretumbler
Vaskemaskine

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere