SENEST SET
FAVORITTER

Ålborgvej 599A, 9760 Vrå

Udlejningsejendom med 3 lejligheder

995.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8753 XX XX Se nummer
E-mail xx@thomas-risager.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: ERH10081BType : Andre typer

Ejendommen er tilligere brugt som botilbud for institution

Harken er et hyggeligt bysamfund med et dejligt lokalmiljø og gode muligheder for at komme afsted med offentlig transport. Geografisk ligger byen nær Hjørring og Vrå, hvor der findes masser af tilbud. Netop nu står denne ejendom med tre separate lejligheder klar til overtagelse, så her er en god mulighed for at overtage velfungerende udlejningsenheder.

Ejendommen er tidligere benyttet som et botilbud for en institution og ligger fordelagtigt placeret i byen med busstoppested nærmest lige udenfor døren, og i cykelafstand har I Harken-Hallen med sportsaktiviteter. Alt andet til hverdagen findes i de omkringliggende byer. Området byder også på dejlig natur til den aktive livsstil.

Byhuset har en tiltalende atmosfære og en nydelig fremtoning med tre lejligheder i forskellige størrelser. Alle har egen indgang, badeværelse og køkken. Den ene enhed fik lavet nyt badeværelse i 2019.

Lejlighederne er i halvandet plan med dejlige kig til det smukke landskab og skønne lysindfald. De er fordelt således at den ene har stue, køkken og brusebadeværelse i stueplan, hvorfra der også er adgang til en mellemgang. Førstesal til denne enhed består af to værelser. Den midterste lejlighed har et åbent opholdsmiljø med køkken og stue ud i ét samt et stort badeværelse i stueplan, mens førstesalen her på samme vis er indrettet med to værelser. Den sidste lejlighed har stue, køkken, to badeværelser og et værelse i stueplan. Første sal består her af værelse og en stue. På ejendommen er der et udhus med garage.

Ved ejendommen er der en stemningsfuld gård og en lille, nem have, som har udsigt udover markerne, hvilket bidrager til en dejlig stemning.

Vi står klar til at svare på spørgsmål og vise jer lejligheden - så tøv ikke med at tage kontakt.

Forslag til anvendelse

Institution

Økonomi

Pris i kr.
995.000,-
Årlige lejeindtægt kr.
150.500,-
Pris pr. m² kr.
3.306,-
Årlige lejeindtægt pr. m² kr.
500,-
Årlige driftsudgifter kr.
44.941,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
149,-

Lokalet

Etage areal
301 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1367 m²

Faciliteter

Badeværelse
Garage
Gård
Køkken

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere