SENEST SET
FAVORITTER

Foldbjergvej 16, 9760 Vrå

Projektejendom

4.275.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9631 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 91204661Type : Andre typer

1.225 m² bolig og 1.015 m² erhverv på en 37.131 m² stor grund beliggende i fredelige omgivelser

Ejendommen, der senest har fungeret som flygtningecenter, består af flere selvstændige bygninger indrettet med værelser, opholdsrum og administrationsafsnit. Herudover er der på ejendommen værksted, carport, campinghytter med servicebygning samt staldbygning indrettet med hestebokse.

De enkelte bygninger er ikke nærmere beskrevet i denne salgsopstilling, men en mere udførlig beskrivelse kan rekvireres hos mægler. Dog vil vi her beskrive følgende bygninger:

Bygning nr. 6 (iht. BBR) ”hovedhuset”: Stueetagen er indrettet med hovedindgang, 4 toiletter hvoraf 2 toiletter er med bad , trappeadgang til 1. sal og kælderen, kontorgang med 9 stk. kontorer, opholdsstue med udgang til haven, teknikrum, ”drivhus” med udgang til haven og parkeringspladsen, stor spisestue, opvaskerum og køkken, lille kontor, grovkøkken, depotrum, vagtværelse/kontor, omklædning med bad samt depotrum. 1. sal er indrettet med fordelingsrum og 3 stk. møderum. Kælderen er indrettet med aktivitetsrum, depotrum, div. mindre depotrum, teknik- rum med ventilationsinstallationer samt vaskerum.

Bygning nr. 7, 9 og 10: Bygningerne er indrettede med entré, fælles opholdsstue med brændeovn og udgang til have, åbent køkken, 8 værelser, 4 badeværelser samt 4 garderoberum.

Bygning nr. 8: Bygningen er i stueetagen indrettet med entré, opholdsstue med opgang til 1. sal og udgang til have, 2 kontorer, køkken, teknikrum, 6 værelser, 2 badeværelser samt garderoberum. 1. sal er indrettet med gangareal, kontor, 2 badeværelser, møderum, kontor samt 2 værelser.

Alle de ovennænvte bygninger er helmuret med pudsede indervægge. Ligesom de fleste af ejendommens bygninger opvarmes via Vrå Fjernvarmeværk.

Ejendommen sælges for Freja Ejendomme, Statens ejendomsselskab.

Økonomi

Pris i kr.
4.275.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
2240 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
37131 m²

Faciliteter

Bad
Omklædning
Brændeovn
Depotrum
Drivhus
Møderum
Opholdsrum
Toiletter
+Mere

Teknik

Teknikrum

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK