SENEST SET
FAVORITTER

Lønstrupvej 395A, 9800 Hjørring

Kombiner bolig og erhverv

2.200.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9842 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: E2786Type : Andre typer

Den perfekte mulighed for at kombinere bolig og erhverv

Hvis du går med drømmen om at kombinere bolig og erhverv, er Lønstrupvej 395 i Vennebjerg den helt oplagte mulighed.

En sjældent udbudt kombineret bolig- og erhvervsejendom med et samlet areal på hele 1.041 m², hvoraf 257 m² er parcelhus. Vennebjerg Auto drives i dag fra adressen og har siden 1982 tilhørt nuværende ejer. Dermed er der et solidt grundlag for at overtage en igangværende forretning, hvis dette ønskes. Lokalerne har i øvrigt andre anvendelsesmuligheder, hvor man kan drage fordel af ejendommens facadestærke beliggenhed direkte ud til Lønstrupvej med stor synlighed og tilgængelighed med mange daglige forbipasserende.

Skallerup Seaside Resort med feriegæster 365 dage om året er at finde i nærområdet, og vejen forbinder både Vennebjerg og feriebyen Lønstrup med Vendsyssels hovedstad Hjørring. Med denne beliggenhed er der et stort potentielt kundegrundlag uanset forretningstype.

Lønstrupvej 395 fremtræder velholdt på både for så vidt angår bolig- og erhvervsdelen, og begge dele vil pr. overtagelsesdagen være til rådighed for ny ejer. Beboelsesdelen består af 257 m² bolig i to etager med rummelige opholdsrum og god værelsesplads. Facaderne fremstår i gule teglsten, og taget er belagt med eternitplader. Estimeret forbrug af olie til opvarmning for denne del kr. 20.000.

Erhvervsbygningerne er på samlet 784 m² og opført i tempi og fremstår i god stand både ud- og indvendigt. Der er henholdsvis værksted samt showroom med plads til udstilling eller lignende.

Ved bygningerne er der stort asfalteret areal, udlagt til parkering, udstilling m.v.

Hovedbeskæftigelsen har i årenes løb være salg af brugte biler og værksted, og erfarent værkstedspersonale kan medfølge som del af en handel. Inventar (værdiansat af 3. mand) kan medfølge efter forhandling og nærmere aftale. Kundekartotek kan ligeledes medfølge som del af en handel.

Hør mere om denne spændende ejendom hos ejendomsmægleren.

Forslag til anvendelse

Bolig og erhvervsejendom

Økonomi

Pris i kr.
2.200.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
87.568,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
84,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
1041 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
3983 m²

Faciliteter

Opholdsrum
Parkering
Teglsten

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere