SENEST SET
FAVORITTER

Østre Strandvej 35, 9990 Skagen

Hotel Strandly udbydes til salg

17.500.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9842 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: E3093Type : Hotel & Restaurant

 

Nordicals Vendsyssel udbyder hermed Hotel Strandly til salg.

Beliggenheden på Østre Strandvej i Skagens gamle bydel Østerby fås simpelthen ikke bedre. Herfra er man i gå afstand til Vippefyret ved Sønderstrand, Brøndums Hotel og Skagen Museum, og samtidig er man kun få minutters gang fra de karakteristiske røde Bindesbølls pakhuse på havnen og byens hyggelige gågade med gode detailbutikker og cafeer. Naturen i nær området er meget smuk og særpræget, og intet er skønnere end en tur langs de kilometer lange strande og klitter, hvor man på nærmeste hold kan opleve det helt særlige lys i Skagen.

Det historiske hotel er dateret tilbage til 1905, og bygningerne er sidenhen om- og tilbygget i år 2000, således at det i dag rummer et samlet etageareal på hele 1.000 m². Bygningerne opvarmes med fjernvarme, dog enkelte steder med elvarme, og ejendommen er hovedsageligt forsynet med plast vinduer og døre, og facaderne er pudset og malet i det klassiske gule Skagen farve. Hotellet og restauranten fremtræder i renoveret stand, og man har samtidig formået at bevare den hyggelige atmosfære, der kendetegner Skagen.

Hotellet består af 30 værelser, heraf 24 dobbeltværelser, 3 familieværelser og 3 enkeltværelser. Alle værelser er forsynet med bad, toilet og fladskærms-tv. Syv af værelserne er med balkon/altan. Der er i øvrigt installeret wifi forbindelse, som dækker hele hotellet. På hotellet findes der 2 fine kontorer samt køkken med kapacitet til at lave mad til gæsterne og restaurations lokaler til bespisning af disse. Der er udendørs terrasse til restauranten og stort uudnyttet græsareal. Endvidere findes der parkering til hotellet.

Indretning:
Hovedbygningen indeholder i stueetagen - ud over hotelværelserne - følgende: Entre, køkken med spisekammer og et mindre kælderrum, 2 kontorer og et lille kontor samt restaurant opdelt i flere lokaler med plads til henholdsvis 30, 12 og 30 gæster samt med udgang til terrasse med plads til mindst 32 gæster. Lokalerne er indrettet til at kunne anvendes til bl.a. konferencer. Endvidere indgang med toilet samt adgang til reception/bar med et mindre opholdslokale.
1. salen indeholder følgende: Gang med toilet, hotelværelser, depotrum, ekstra toilet.
2. salen indeholder følgende: Gang, hotelværelser.
Depotbygning indeholder depotrum med wc med bruser, anneks med dobbeltværelse, 2 depotrum med ekstra køleskab, overdækket areal.
På matriklen er der desuden en separat bygning med 2 hotelværelser.

Forslag til anvendelse

Hotel
Bar
Café
Restauration

Økonomi

Pris i kr.
17.500.000,-
Pris pr. m² kr.
17.500,-
Årlige driftsudgifter kr.
31.051,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
31,-

Lokalet

Etage areal
1000 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1876 m²

Faciliteter

Altan
Bad
Depotrum
Toilet
Kælderrum
Parkering
Reception
Terrasse
Køkken
Kontor

Teknik

Wifi
Fjernvarme
Køleskab
Tv

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere