SENEST SET
FAVORITTER

Daphnesvej 6, 9990 Skagen

Attraktiv ejendom i Skagen

5.500.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9842 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: E3366Type : Andre typer

Historisk ejendom i Skagen

EJENDOMMEN
Nordicals udbyder en sjældent udbudt Skagensvilla velbeliggende i Østerby.

Denne attraktive bygning på Daphnesvej er beliggende i et af Skagens bedste områder, og man er nabo til det historiske Brøndums Hotel, ligesom man i nærområdet finder Vandtårnet, Slagter Munch og Skagen Museum. Med beliggenheden ved indgangen til Østerby kommer man via de snoede veje med de karakteristiske gule Skagenshuse med rødt tegltag på ganske få minutter frem til Vippefyret ved Sønderstrand. Ejendommen er desuden også i gå afstand til byens brostensbelagte handelsgade med de mange cafeer og specialbutikker, samt Skagen Havn med de røde Bindesbøll fiskepakhuse og lystbådehavnen.

Ejendommen er et sjældent syn i Skagen, da den er opført med teglhængt mansardtag og med facade i røde mursten. Bygningen er opført tilbage til 1920 ifølge BBR, men er dateret i byens brandtaksering fra 1914. Daphnesvej 6 er beskrevet i registranten for byen i Huse i Skagen, bind II, og heraf fremgår det, at huset er opført af Frelsens Hær til forsamlingshus og beboelse.

Ejendommen står til købers disposition med hele 180 m², heraf 124 m² erhvervsareal og 56 m² boligareal. Som køber kan man erhverve sig en af byens helt særlige bygninger, der kun sjældent udbydes til salg.

ANVENDELSESFORMÅL
Ejendommen er registreret som privat institutions- og serviceejendom, og køber undersøger selv hos myndighederne, om der skulle være noget til hinder for, at køber kan anvende ejendommen til det påtænkte fremtidige formål. Ethvert forhold i forbindelse hermed er sælger uvedkommende.

Der foreligger principiel udtalelse fra Frederikshavn Kommune vedrørende ændring til boligformål. Området må anvendes til boligformål jf. lokalplanens bestemmelser, og en ændret anvendelse vil kræve byggetilladelse.

Forslag til anvendelse

Café

Økonomi

Pris i kr.
5.500.000,-
Pris pr. m² kr.
30.556,-
Årlige driftsudgifter kr.
60.225,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
335,-

Lokalet

Etage areal
180 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
258 m²

Faciliteter

Tegltag

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere