SENEST SET
FAVORITTER

Holstvej 16, 9990 Skagen

Særdeles spændende Skagensvilla

8.500.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9842 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: E3344Type : Andre typer

Særdeles spændende Skagensvilla i Skagen midtby

Den karakteristiske Skagensvilla er tegnet af arkitekt Ulrik Plesner og beliggende på hjørnet af Holstvej og Østre Strandvej. Dermed får man en virkelig god placering midt i Skagen. Ejendommen rummer mange muligheder, både i forhold til ændring af anvendelse og opdeling i mindre enheder. Ifølge udtalelse fra landinspektør er det muligt at lave en opdeling i 2 eller flere ejerlejligheder, og ejendommen er omfattet af lokalplan SKA.200.C1, der giver mulighed for at konvertere erhvervsareal til beboelse. Dette vil naturligvis kræve et konkret projekt i forhold til at få en byggetilladelse jf. udtalelse fra Frederikshavn Kommune.

Der er tale om en særdeles præsentabel bygning i Skagen stil med det karakteristiske røde tegltag og de pudsede og gulmalede facader. Ejendommen består af et stort erhvervslokale i stueplan på 261 m², der står til rådighed for køber. Dertil er der en beboelseslejlighed på overetagen på 101 m², som køber også kan disponere over. Det indvendige materialevalg i erhvervslokalet er gipslofter med akustik, og gulve er henholdsvis trægulve og vinyl i de oprindelige behandlerrum (kontorer). Der er tidligere været drevet tandlægeklinik fra adressen, men planløsningen åbner for mange andre anvendelsesformål, både som domicil, kontor- og behandlerfællesskab.

Stueetagen er med følgende indretning: Entre - Kundetoilet - Reception og kontorlandskab - Teknikrum - Glasrum - Fordelingsgang - 5 kontorer - Direktørkontor - Boks - Serverrum - Køkken - Forrum - Personaletoilet.

Der er gode tilkørsels- og parkeringsforhold med parkeringspladser foran og bagved.

Opvarmningen er fjernvarme.

Forslag til anvendelse

Domicil

Økonomi

Pris i kr.
8.500.000,-
Årlige lejeindtægt kr.
108.000,-
Pris pr. m² kr.
23.481,-
Årlige lejeindtægt pr. m² kr.
298,-
Årlige driftsudgifter kr.
82.357,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
228,-

Lokalet

Etage areal
362 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
805 m²

Faciliteter

Gipslofter
Kontorlandskab
Kundetoilet
Parkeringsplads
Reception
Tegltag
Trægulve
Køkken
Kontor

Teknik

Fjernvarme
Teknikrum

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere