SENEST SET
FAVORITTER

Sct. Laurentii Vej 76, 9990 Skagen

Sjældent udbudt ejendom

4.495.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9842 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: E3111Type : Andre typer

Sjældent udbudt ejendom midt i Skagen

Nordicals Vendsyssel udbyder en attraktiv kombineret erhvervs- og beboelsesejendom beliggende i Skagens midtby. Med en beliggenhed i den vestlige sivegade ind til hjertet af centrum er der mulighed for parkering lige uden for døren, og i området finder man karakteristiske gule huse og røde tegltage. Sct. Laurentii Vej 76 ligger nær byens brostensbelagte handelsgade med de mange cafeer og specialbutikker, samt Skagen Havn med de røde fiskepakhuse og lystbådene.

Ejendommen er et sjældent syn i Skagen, da den er opført med mansardtag i røde teglsten og med pudsede gulmalede facader. Bygningsmassen er i 3 plan, hvor stuen og første etage er i fuld højde, og med skråvægge på den øverste etage. Bygningen er opført tilbage i 1927 ifølge BBR, men er beskrevet og dateret til 1917 i Huse i Skagen, bind II. Sct. Laurentii Vej 76 har i mange år fungeret som boghandel med privat beboelse for boghandleren, men står til købers disposition med hele 344 m², heraf 173 m² erhvervsareal i stueetagen og 171 m² boligareal på de øverste etager.

Der er garage og gode parkeringsmuligheder på egen grund, ligesom ejendommen har en helt igennem fantastisk ugenert have med mulighed for at nyde det fantastiske Skagenslys.

Forslag til anvendelse

Grund

Økonomi

Pris i kr.
4.495.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
40.350,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
117,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
344 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
556 m²

Faciliteter

Garage
Parkering
Skråvægge
Tegltag
+Mere

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere