SENEST SET
FAVORITTER

Velkomstcenter Syd 2, 9700 Brønderslev

Attraktiv erhvervsgrund ved E39 og afkørsel 7 til Brøndersle

5.500.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9813 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 5220807Type : Grunde

Samlet grundareal på 8.020 m²

Attraktiv erhvervsgrund beliggende med stor synlighed ud til den meget trafikerede Øster Brønderslevvej, som bl.a. forbinder E39 (afkørsel 7) til Brønderslev by.

Grunden som er på 8.020 m² er yderst velegnet til fastfoodrestaurant og nærmeste nabo til grunden er nyopført Uno-X med 2 vaskehaller, samt nyopført McDonald´s og OK tankanlæg.

Lokalplanen for området som er under stor udvikling, giver mulighed for transporterhverv, industri- og værkstedsvirksomhed, entreprenør- og oplagsvirksomhed, kontorer samt serviceerhverv som tankstation, restaurant, hotel, fritidsanlæg som f.eks. forlystelse, underholdning, klub, forening og sport mv. Der tillades virksomheder i miljøklasse 2-3.

Der må ikke udstykkes grunde med arealer mindre end 2.000 m² og bebyggelsesprocenter for den enkelte ejendom må ikke overstige 50 %. Kontakt Nordicals for fremsendelse af lokalplan m.v.

Bæreevne mv.:
Sælger bærer i enhver henseende ingen risiko og intet ansvar for ejendommens bund-, affalds-, miljø- og forureningsforhold (såvel jord som grundvand), idet køber overtager ejendommen i den bund-, affalds- og miljø- og forureningsmæssige stand, hvori den nu og på overtagelsesdagen er og forefindes. Så vidt sælger ved eller burde vide findes ingen affald eller forurening på ejendommen, ligesom sælger ikke kender til kilder, der i sælgers ejertid kan have været årsag til forurening. Sælger har endvidere ingen ansvar for ejendommens bæreevne.

Økonomi

Pris i kr.
5.500.000,-
Pris pr. m² kr.
686,-
Årlige driftsudgifter kr.
49.001,-

Lokalet

Etage areal
0 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
8020 m²

Faciliteter

Kontor

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere