SENEST SET
FAVORITTER

Velkomstcenter Syd 2, 9700 Brønderslev

Yderst attraktiv erhvervsgrund med tæt forbindelse til E39

12.500.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9810 XX XX Se nummer
E-mail xx@johnfrandsen.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: ABL0096Type : Grunde

I den sydlige bykant af Brønderslev i naturlig forlængelse af erhvervsområdet ved Brønderslev Syd mod vest samt med direkte

I den sydlige bykant af Brønderslev i naturlig forlængelse af erhvervsområdet ved Brønderslev Syd mod vest samt med direkte placering mod Hirtshalsmotorvejens afkørsel 7 ligger denne attraktive erhvervsgrund på 12.545 kvm. hvoraf 3328 kvm. er lejet ud til Uno X. 
 
Arealet må jf. lokalplanen anvendes til både traditionelt erhverv, men også virksomheder og service, der naturligt kan understøtte funktionen som trafikknudepunkt og "serviceklynge" til motorvejen. I området kan der således indpasses transporterhverv, industri- og værkstedsvirksomhed, entreprenør- og oplagsvirksomhed, kontorer samt serviceerhverv som tankstation, restaurant, hotel, fritidsanlæg som f.eks. forlystelse, underholdning, klub, forening og sport mv. Der tillades virksomheder i miljøklasse 2-3.  
 
Placeringen lige ved motorvejen gør grunden særdeles attraktiv for eksempelvis fastfoodrestauranter og tankstationer, da man fra lokaliteten kan betjene trafikken fra både Nord og Syd.  Lokalplanområdet kan udstykkes frit, men med en mindste grundstørrelse på 2.000 m2. 
 
Bebyggelsesprocenten er fastsat til maks. 50. Ny bebyggelse må opføres i maksimalt 2 etager og med en maksimal bygningshøjde på 11,0 meter. Bebyggelsen kan placeres frit, men under hensyntagen til vejbyggelinjer samt et 4 meter bredt servitutbælte omkring en naturgasledning, der forløber gennem området. Ligeledes stilles krav om, at ny bebyggelse ikke må opføres nærmere naboskel og interne veje end 3 meter.
 
Cirka 3328 kvm. af grunden er lejet ud til Uno X, som vil opføre en tankstation på arealet. Som køber vil man overtage lejekontrakten med Uno X. Den årlige leje er på kr. 230.000 og yderligere kr. 45.000, hvis Uno X bygger en vaskehal. 
 
Der skal oprettes en grundejerforening gældende for området, som skal sammenslutte sig med grundejerforeningen i naboområdet. Grundejerforeningen skal stå for drift og vedligehold af fællesanlæg som veje, stier, grønne fællesarealer samt eventuelle fællesløsninger for regnvand og støjafskærmning.
 
Ring til Michael Kampp Mortensen på tlf.nr. 88 53 54 38 for mere info omkring dine muligheder!

Økonomi

Pris i kr.
12.500.000,-
Pris pr. m² kr.
996,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
0 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
12545 m²

Faciliteter

Fællesareal
Kontor

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere