SENEST SET
FAVORITTER

Ølgodvej 7, 9220 Aalborg Øst

Domicilejendom tæt på E45

6.700.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9631 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 91205800Type : Kontor

Kontorejendom med mindre lager og 18 parkeringspladser

• Kontorejendom med mindre lager
• Ca. 730 m² kontor og 75 m² lager med port samt 330 m² kælder
• Beliggende mellem 2 motorvejsafkørsler
• Gode parkeringsforhold med 18 parkeringspladser
• Ejendommen er løbende vedligeholdt

Kontorejendom med mindre lagerområde beliggende i attraktivt erhvervsområde tæt ved motorvej E45. Gode parkeringsforhold med befæstet areal med plads til 18 biler.

Ejendommen er opført i 1976 og tilbygget af 2 omgange senest i 1998. Adgang via vindfang med adgang til den oprindelig del af bygningen, som er indrettet til ”mødecenter” med flere mødelokaler, stort konferencerum samt kantine med anretter køkken. Herudover toilet samt nedgang til kælder indeholdende 2 toiletter, bad samt flere depotrum.

Den anden del af bygningen er indrettet med receptionsområde samt 9 lukkede cellekontorer i varierende størrelser. 3 ”åbne” kontorer som nemt kan omdannes til lukkede cellekontorer. 2 toiletter, hvoraf det ene er handicaptoilet. Fra kontordelen er der direkte adgang til lager / garage på ca. 75 m².

Den oprindelige del af ejendommen er udført en limtræs- og pladekonstruktion med facader beklædt med tagshingles og støbte gavle. Taget er udført med tagpap. Mod syd er monteret ældre solfanger anlæg, som ikke er i drift. Den anden del af bygningen er opført i teglsten som er vandskuret med tag af skifereternit.

Planforhold:
Ejendommen er omfattet af Byplansvedtægt 49, afsnit C må anvendes til erhvervsformål. På parcellerne må kun opføres eller indrettes bygninger til engroshandel, lagervirksomhed, kontorer og lettere fabrikationsvirksomhed samt forretningsvirksomhed, der har tilknytning til de pågældende erhverv eller som efter Aalborg kommunes skøn naturligt hører hjemme i området. Kommunalbestyrelsen kan dog tillade, at der på hver ejendom opføres eller indrettes enkelte boliger for de til virksomheden knyttede personer som indehaver, bestyrer, portner eller lignende. Udendørs oplag må kun indrettes med kommunalbestyrelsens særlige tilladelse.

Ejendommen er endvidere omfattet af kommunalplansrammerne 4.5.H1 Langagervej som omfatter: Mindre butikker til salg af egne produkter, kontorer, service, trykkeri o.l., transport, fritidsformål, undervisning, tekniske anlæg, engroshandel o.l., oplagsvirksomhed o.l., værksteder o.l., mindre industri samt dyreklinikker m.m.

Forslag til anvendelse

Kontor
Domicilejendom
Undervisning
Kontorer

Økonomi

Pris i kr.
6.700.000,-
Pris pr. m² kr.
5.903,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
1135 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
2973 m²

Faciliteter

Bad
Depotrum
Garage
Vindfang
Toilet
Handicaptoilet
Kantine
Kælder
Mødecenter
Parkeringsplads
Receptionsområde
Teglsten
Port
Køkken
Lager
Kontor

Teknik

Solfanger

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
NORDJYLLAND / Kontor / - Mar2024

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere