SENEST SET
FAVORITTER

Vesterbro 23, 9000 Aalborg

Gedigen kontorejendom

14.500.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9631 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 91204831Type : Kontor

Velbeliggende med Aalborg Kongres- og Kulturcenter som genbo

Vesterbro 23 fremstår med pæne malede facader i mursten og mange flotte detaljer mod gaden. Ejendommen er senest udvidet i 1990 og fremstår som en harmonisk kontorejendom med hyggeligt gårdmiljø, med adgang fra fælles port fra Vesterbro. I årenes løb har ejendommen blandt andet fungeret som advokatkontor, og senest som domicil for lokalt boligselskab. 3. sal er registreret beboelse.

Forhuset består af 3½ etage og baghuset af 2½ etage. For- og baghus er sammenbygget med ’sidebygning’ bestående af 2 etager, herunder trappeløb. På sidebygningen er der adgang til tagterrasse for henholdsvis 2. sal for- og baghus, samt den eksisterende beboelsesejerlejlighed på 3. sal. Stueplan, 1. sal og 2. sal fremstår primært apteret til kontor. Den tilhørende kælder har senest været anvendt til arkiv fremstår som ejendommen i sin helhed i fornuftig forfatning.

De anførte arealer er i henhold til foreliggende opmåling, der afviger fra det BBR-registret anførte etageareal. Der er pt. 7 stk. parkeringspladser bagved selve ejendommen, mens ny ejer kan vælge at etablere yderligere i ejendommens gård. I henhold til nugældende p-norm, skal ejer præstere 1 stk. p pr. 2 boliger. Principgodkendelse- og skitseforslag til indretning af 10 stk. beboelsesejerlejligheder (foruden den eksisterende på 3. sal) foreligger og kan rekvireres, på linje med tegningsmateriale i øvrigt, hos EDC Erhverv Poul Erik Bech. Konverteres den primær del af ejendommen til beboelse, bortfalder den nuværende dækningsafgift på kr. 42.739,- p.a.

Forslag til anvendelse

Kontor
Domicil

Økonomi

Pris i kr.
14.500.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
155.854,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
128,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
1216 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
668 m²

Faciliteter

Arkiv
Gård
Kælder
Parkeringsplads
Port
+Mere

MARKEDSINDEX

NORDJYLLAND / Kontor / - Jun2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK