SENEST SET
FAVORITTER

Vestergade 17, 9370 Hals

Arkitektonisk og flot ejendom kontor/klinikejendom sælges

1.295.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9813 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 4200230Type : Kontor

Fleksible indretningsmuligheder

Særdeles flot og enestående kontor/klinikejendom udbydes til salg på Vestergade 17 i Ulsted. Ejendommen har gennem de seneste 30 år været anvendt til Ulsted lægeklinik, og vil derfor være velegnet til lignende klinikformål. Ejendommen vil også kunne anvendes til fx kontorformål, institutionsformål eller lignende, da har en fleksible indretning med gode udenomsarealer.

Nabobygningen Vestergade 15, privatbolig for pensioneret læge er også til salg, så mulighederne gode for at erhverve mange kvm. til dine drømme om at være selvstændig.

Ejendommen er 237 m², og består af en række mindre kliniklokaler/undersøgelsesrum i varierende størrelser, flot og åbent receptionsområde med god loftshøjde, the-køkken med spiseplads samt velfærdsfaciliteter. Der er adgang til vand (håndvaske) i de fleste lokaler, hvorfor ejendommen overholder retningslinjer til sundhedformål. Ejendommens indretning fremstår fleksible, hvorfor køber relativt nemt kan ombygge ejendommen således denne passer efter alternative indretningsønsker - se plantegning bagerst i materialet.

Ejendommen er opført i 1978, og er tegnet af en norsk arkitekt, hvilket tydelig ses i bygningens udtryk. Ejendommen er primært opført i træ/træbeklædning, og dette giver ejendommen et helt særligt udtryk. Ejendommen har teglstenstag, og fremstår generelt i god vedligeholdelsesmæssig stand.

Ulsted er en mindre landsby, hvor man hilser og hygger. Byen rummer et socialt godt netværk og masser af aktiviteter for store og små. Det kan bl.a. anbefales at besøge hjemmesiden www.ulstedby.dk for at få et indblik i de mange initiativer og hensigter byen kan tilbyde dig og din familie. Byen ligger nær motorvejen, og med ca 20 km til Aalborg centrum.

Forslag til anvendelse

Kontor

Økonomi

Pris i kr.
1.295.000,-
Pris pr. m² kr.
5.464,-
Årlige driftsudgifter kr.
27.661,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
117,-

Lokalet

Etage areal
237 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1928 m²

Faciliteter

Spiseplads
Receptionsområde
Køkken
Kontor

MARKEDSINDEX

NORDJYLLAND / Kontor / - Sep2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere