SENEST SET
FAVORITTER

Jyllandsgade 20, 9000 Aalborg

Domicilejendom med sjælden synlighed

19.800.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9631 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 91204533Type : Kontor

Markant domicilejendom beliggende i Aalborg C.

Nærværende ejendom er en fritliggende kontorejendom, med en sjælden set eksponeringsværdi, som følge af en fortræffelig, fritliggende placering på hjørnet af Jyllandsgade og Dag Hammerskjoldsgade.

De senere år har ejendommen været benyttet til kontorhotel, men frigøres i sin helhed pr. 1. april 2020, hvor det samlede etageareal vil være til ny ejers disposition.

Ejendommen er gennemgribende renoveret tilbage i 2002 og fremstår, ude og inde, som en tidssvarende kontordomicilejendom, i to etager, hvor til kommer kælder, men også hele 42 p-pladser, der fortsat er en efterspurgt vare for mange serviceerhverv mv., i Aalborg midtby. Her foreligger muligheden for at kombinere sublim facadeværdi med tilgængelighed of parkeringsmulighed, for dels ansat og dels for kundeflade.

Senest i 2017 er ejendommen udvendigt opdateret og fremstår i overordentlig god stand med pæne facader i en mørkgrå nuance, og lysevinduesrammer i pvc. Taget er et sadeltag, belagt med røde teglsten.

Indgang til receptionsområde fra markant indgangsparti mod Jyllandsgade. De to etager er inddelt i flere mødelokaler og kontorer, samt kantine og flere toiletkerner. Der er handicaplift til stueetagen.

Grunden er befæstet med fliser og let overkommelig, idet det bemærkes at lejer selv forestår udvendig renholdelse mv. jf. gældende lejekontrakt.

Det bemærkes at der på sigt sandsynligvis vil være upside for ny ejer i opførelse af et boligprojekt på nærværende matrikel, idet de tilstødende boligbyggerier er med bebyggelsesprocent på op imod 400, herunder byggeri i 5-6 etager. Det påhviler ny ejer selv at drage omsorg for eventuelt projekt på ejendommen, hvorfor en handel således ikke betinges deraf.

Forslag til anvendelse

Domicilejendom
Kontorer

Økonomi

Pris i kr.
19.800.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
1101 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
2406 m²

Faciliteter

Indgangsparti
Kantine
Kælder
P-plads
Receptionsområde
Sadeltag
Teglsten
+Mere

MARKEDSINDEX

NORDJYLLAND / Kontor / - Apr2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK