SENEST SET
FAVORITTER

Julius Posselts Vej 3C, 9400 Nørresundby

Erhvervsejerlejlighed med mange anvendelsesmuligheder udbyde

5.450.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9813 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 3190715Type : Hotel & Restaurant

Unik placering i Nørresundbys mest spændende boligprojekt

Erhvervsejerlejligheden er beliggende i stueplan i Horisonten - Nørresundbys mest spændende ejendomsprojekt nogensinde.
Horisonten udmærker sig ved at være Nordjyllands højeste byggeri indeholdende 166 unikke luksuslejligheder med udsigt over Aalborg, over Limfjorden og de grønne parkområder langs havnefronten i Nørresundby.

Området omkring havnefronten i Nørresundby har, igennem de seneste år, haft en hurtig og positiv udvikling, hvilket har integreret Nørresundbys havnefront som værende en del af Aalborg i såvel investorernes som i lejernes bevidsthed, og livet langs havnefronten i Nørresundby blomstrer.

Området omkring Lindholm Brygge, samt havnefronten generelt i Nørresundby, har igennem det seneste år præsteret nogle af de højeste salgspriser i hele Aalborg, og interessen fra såvel købere som lejere, for at bo på "Solsiden" af Limfjorden, er stor. Der bor således ca. 1.000 mennesker indenfor en radius af 300 meter på nærværende beliggenhed.

Nu har du muligheden for at blive ejer af denne spændende erhvervsejerlejlighed, som vil kunne anvendes til mange formål.

Erhvervsejerlejligheden er på i alt 310 m² og er indrettet med 245 m² i stueplan samt et indskudt dæk med adgang via spindeltrappe. Til ejerlejligheden medfølger 10 egne parkeringspladser.

Ejendommen er klargjort til restauration med gulvafløb, handicaptoilet og personalefaciliteter. Der er mulighed for at etablere ventilation og udsugning til køkkenet.

Som udgangspunkt bliver ejendommen leveret som "white box" hvilket betyder, at ejendommen overtages med færdiglavede gulve, vægge, lofter samt belysning og toiletkerne. Køber forestår for den generelle indretning af lokalerne inklusive udsugning m.v.

Købers indretning og ombygning kan evt. aftales med sælger og sælgers håndværkere, såfremt dette er et ønske fra køber.

Ejerlejligheden har store facadevinduer ud mod Lindholm Brygge og udgang til terrasse med mulighed for udendørsservering. Derudover er konkurrencen blandt spisesteder i Nørresundby minimal, hvorfor der i dag kun er få velfungerende restauranter i byen.

En spændende mulighed for at blive en del af Nørresundbys mest unikke og attraktive byggeri Horisonten.

Forslag til anvendelse

Spisested

Økonomi

Pris i kr.
5.450.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
55.476,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
179,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
310 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
2208 m²

Faciliteter

Handicaptoilet
Parkeringsplads
Spindeltrappe
Terrasse
+Mere

Teknik

Udsugning
Ventilation

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere