SENEST SET
FAVORITTER

Smillasvej 3-4, 9380 Vestbjerg

Attraktive byggeretter på central beliggenhed i Vestbjerg

8.500.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7231 XX XX Se nummer
E-mail xx@metropolerhverv.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 4251Type : Grunde

Mulighed for opførelse af mindst 3.216 m² boligareal med beliggenhed lige ved indkøb og offentlig transport

EJENDOMMEN
Ny Vestergaard er et nyt boligområde på central beliggenhed i Vestbjerg med let adgang til såvel indkøb som offentlig transport, ligesom der fra området er 5 minutters kørsel til motorvej E39 og 15 minutters kørsel til Aalborg centrum.

Ejendommen er bestående af to separate grundarealer. I henhold til det foreliggende skitseprojekt kan der på hver af disse grundarealer opføres en hovedbygning i to etager på ca. 1.008 m² og to fløjbygninger i ét plan på ca. 300 m² pr. bygning.

Ny Vestergaard består endvidere af seks nyopførte dobbelthuse, der stod færdige i første kvartal 2022. Dobbelthusene er alle solgt som ejerboliger.

OMRÅDET
Vestbjerg er en satellitby til Aalborg og byen har ca. 2.888 indbyggere (2022). Tæt ved byen ligger skøn natur i form af Hammer Bakker, der rager op i det ellers flade landskab med mange højdedrag, skrænter og dybe dale.

Vestbjerg er velforsynet med indkøbsmuligheder, skole, idrætsfaciliteter, daginstitutioner mv. Byen er et meget attraktivt sted at bosætte sig for såvel unge børnefamilier som ældre.

Vestbjerg er beliggende ca. 11 km. nord for Aalborg og fire km. vest for nabobyen Vodskov, ligesom til- og afkørsel til motorvej E39 ligger ca. 2 km. fra byens centrum.

Økonomi

Pris i kr.
8.500.000,-
Pris pr. m² kr.
1.144,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
0 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
7428 m²

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere