SENEST SET
FAVORITTER

Skjoldet 4B, 9230 Svenstrup J

Attraktiv erhvervsgrund med god synlighed fra motorvejen

5.250.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Kontaktperson: Michael Kampp Mortensen
Telefon +45 2929 XX XX Se nummer
E-mail xx@johnfrandsen.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: ABL0094Type : Grunde

Køber skal købe mindst 4.000 m2, så der kan kun være én køber. Yderligere har sælger sikret pylonplads 2, således at denne kan

I den sydlige udkant af Svenstrup i umiddelbar forbindelse med motorvejstilslutningen (afkørsel 29) ligger denne attraktive erhvervsgrund på 4.499 kvm. Området er jf. lokalplanen planlagt til virksomheder inden for miljøklasse 1-5 bl.a. kontor- og serviceerhverv, mindre erhverv, samt funktioner tilknyttet transport, herunder tankanlæg med butik, butikker til pladskrævende varer, restaurant og endeligt mulighed for opførelse at et hotel. Området har en optimal beliggenhed ift. det overordnede vejnet, hvorfor der også er plads til større virksomheder.
 
Arealet har tidligere været anvendt til planteskole. Placeringen lige ved motorvejen gør grunden særdeles attraktiv for eksempelvis fastfood-restauranter og tankstationer, da man fra lokaliteten kan betjene trafikken fra både Nord og Syd. Yderligere har sælger sikret pylonplads 2, således at denne kan tilgå til køber. 
 
Grundejerforening: Jf. lokalplan skal der til området oprettes en grundejerforening med medlemspligt for samtlige grundejere. Afgrænsningen fastsættes af Aalborg Kommune. Grundejerforeningen har pligt til vederlagsfrit at tage skøde på fællesarealerne, herunder fælles opholdsarealer, vej- og stiarealer, fælles parkeringsarealer, beplantningsbælter og evt. regnvandsbassin. Grundejerforeningen skal forestå drift og vedligeholdelse af beplantning, adgangsveje, belysning, fællesanlæg og stier. Drift og vedligeholdelse af veje og stier omfatter tillige renholdelse, snerydning og glatførebekæmpelse samt afvanding, herunder vedligehold af rendestensbrønde og lignende med tilhørende ledninger, der fører frem til offentlige regnvandsledninger.Køber er pligtig medlem af Grundejerforeningen og forpligtet til at tiltræde vedtægter herfor, herunder evt. pantstiftende vedtægter eller ejerpantebrev til sikkerhed for foreningen. 
 
En erhvervsgrund med mange muligheder - Udbudsprisen er inkl. moms. Køber skal købe mindst 4.000 m2, så der kan kun være én køber.
 
Ring til Michael Kampp Mortensen tlf.nr. 88535438 for mere info og hør om dine muligheder.

Økonomi

Pris i kr.
5.250.000,-
Pris pr. m² kr.
1.167,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
0 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
4499 m²

Faciliteter

Opholdsareal
Parkeringsareal
Kontor

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere