SENEST SET
FAVORITTER

Hjørringvej 146, 9400 Nørresundby

Tæt på motorvejsnettet

2.995.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9631 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 91204957Type : Grunde

Erhvervsgrund på 11.209 m² med god facadeværdi

Arealet omfatter godt 1 hektar og kan bebygges med +3.700 m² i henhold til gældende lokalplan.

Anvendelsen er serviceerhverv eller let industri, idet dette dog vil bero på en kommunal tilladelse, særligt såfremt at pågældende virksomhed genererer støj- eller lugtgener. Der henvises i øvrigt til lokalplan BPV 62 Bouet Syd, der kan rekvireres ved henvendelse til EDC Erhverv Poul Erik Bech

Området er stort set fuldt udbygget og køber har således en gylden mulighed for at etablere sin virksomhed på en af de mest populære indfaldsveje til Nørresundby/Aalborg.

Som udgangspunkt er der tilkørsel til grunden fra Gl. Høvej og Strømmen.

Køber drager selv omsorg for kloak, el, vand og varmetilslutning. Såfremt at køber ønsker at foretage jordbundsundersøgelser, sker dette ligeledes for købers egen regning.

En regulær erhvervsgrund, særligt aktuel for virksomheden med krav til oplag mv., og/eller virksomheden der ønsker at eje egne lokaler, frem for leje.

Fra Hjørringvej 146 er der kun få hundrede meter til motorvejsforbindelserne E45 og E39 – Hjørring og Frederikshavn, og tilsvarende mod syd – Århus etc.

Da der er busforbindelse langs Hjørringvej og kun 4 km. til Aalborg Lufthavn, er det vanskeligt at finde en bedre placering til en virksomhed, rent logistisk, hvis ønske er en ideel nordjysk placering.

Området er kendetegnet ved Aalborg Kaserner, Jem & Fix, SKODA Nørresundby, Aalborg Flagfabrik, Mogens Daarbak A/S, DC Supply A/S og mange flere.

Dagligt passeres Hjørringvej af adskillige tusinde billister til og fra Aalborg, blandt andet fra oplandsbyerne Vestbjerg, Vadum, Vodskov mv., der alle oplever pæn nettotilflytning, som Nørresundby og Aalborg Kommune i sin helhed.Økonomi

Pris i kr.
2.995.000,-
Pris pr. m² kr.
267,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
0 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
11209 m²

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere