SENEST SET
FAVORITTER

Skjoldet 4B, 9230 Svenstrup J

Erhvervsgrund

4.200.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9813 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 5190921Type : Grunde

Beliggende i udkanten af Sventrup - tæt på motorvejstilslutning

Attraktiv erhvervsgrund på 4.499 m² sælges.

Grunden ligger i den sydlige udkant af Svenstrup mellem Hobrovej og jernbanen samt i umiddelbar forbindelse med motorvejstilslutningen (afkørsel 29).

Arealet har tidligere været anvendt til planteskole.

Området er kendetegnet ved stor terrænmæssig variation. Terrænet falder generelt i østlig retning mod den flade ådal. Dette giver planområdet en helt unik og højprofileret synlighed mod motorvejen, og oveni en landskabsbetinget mulighed for at indpasse erhvervsbyggeri af høj kvalitet.

Området planlægges til virksomheder inden for miljøklasse 1-5 bl.a. kontor- og serviceerhverv, mindre erhverv, samt funktioner tilknyttet transport, herunder tankanlæg med butik, butikker til pladskrævende varer, restaurant og endeligt mulighed for opførelse at et hotel. Området har en optimal beliggenhed ift. det overordnede vejnet, hvorfor der også er plads til større virksomheder.

Grundejerforening:
For området oprettes der en grundejerforening med medlemspligt for samtlige grundejere inden for lokalplanens område. Afgrænsningen fastsættes af Aalborg kommune. Grundejerforeningen har pligt til vederlagsfrit at tage skøde på fællesarealerne, herunder fælles opholdsarealer, vej- og stiarealer, evt. fælles parkeringsarealer.

Grundejerforeningen skal forestå drift og vedligeholdelse af beplantning, adgangsveje, belysning, fællesanlæg, stier mv. Der henvises til vedtægter for grundejerforeningen og i øvrigt til lokalplanens bestemmelser herom.

Køber er pligtig medlem af Grundejerforeningen og forpligtet til at tiltræde vedtægter herfor, herunder evt. pantstiftende vedtægter eller ejerpantebrev til sikkerhed for foreningen.

Bæreevne mv.:
Sælger bærer i enhver henseende ingen risiko og intet ansvar for ejendommens bund-, affalds-, miljø- og forureningsforhold (såvel jord som grundvand), idet køber overtager ejendommen i den bund-, affalds- og miljø- og forureningsmæssige stand, hvori den nu og på overtagelsesdagen er og forefindes. Så vidt sælger ved eller burde vide findes ingen affald eller forurening på ejendommen, ligesom sælger ikke kender til kilder, der i sælgers ejertid kan have været årsag til forurening. Sælger har endvidere ingen ansvar for ejendommens bæreevne.

Økonomi

Pris i kr.
4.200.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
0 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
4499 m²

Faciliteter

Opholdsareal
Parkeringsareal
Kontor

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK