SENEST SET
FAVORITTER

Østerbro 26, 9000 Aalborg

Erhvervsandelsbolig synlig mod Østebro

356.609,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9813 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 2210617Type : Detailhandel/butik

Særdeles god beliggenhed med gode offentlige tansportmuligheder og parkeringsforhold

Attraktiv erhvervsandelslejlighed beliggende på Østerbro udbydes til salg.

Ejendommen velegnet til såvel mange forskellige formål herunder butik o.l. Tidligere har lejemålet været anvendt til klinik og wellness igennem en lang årrække.

Ejendommen er indrettet med en række forskellige selvstændige lokaler, og har indvendigt forskudte plan via indvendige trapper. Der er også et receptions-/venteområde. Herudover forefindes der køkken/-personalefaciliteter og velfærdsfaciliteter i den bagerste del af lejemålet.

Enheden fremstår i mindre god stand, og køber må påregne et vist beløb til renovering af ejendommen, således denne fremstår indrettet og klar til købers ønskede anvendelse.

Erhvervsandelslejligheden er en del af andelsboligforeningen A/B Østerbro 26, og denne består af 9 boligenheder samt denne erhvervsandelslejlighed.

Enheden er beliggende som en del af området Østerbro Brygge. Bydelen Østerbro har gennemgået en stor udvikling fra en nedslidt grund til et attraktivt beboelsesområde, opført som et nytænkende og moderne nybyggeri. Østerbro Brygge er skabt med et fundament, der bygger på kvalitet og detaljer, hvorfor det har været muligt at skabe et dynamisk boligområde centralt beliggende i Aalborg på indre Østerbro og nabo til bolig- og erhvervsområdet Østre Havn.

Bygningerne på Østerbro Brygge danner ramme for en blanding af ungdomsboliger, familieboliger (ejer- og lejeboliger), en dagligvareforretning. På trods af den meget centrale beliggenhed er udenomsarealerne til bebyggelsen medtænkt i form af grønne områder og fælles tagterrasser til flere af lejlighederne, som er med til at skabe en atmosfære med fokus på storbylivet.

Herudover er ejendommen nabo til det moderne Musikkens Hus, Nordkraft og Karolinelund, hvilke alle er vigtige og central kulturinstitutioner for Aalborg borgere.

Infrastruktur:
Afstand til Aalborg Lufthavn: 8 km
Afstand til Aalborg Banegård: 1,5 km
Afstand til motorvejsnettet: 1 km
Der er busstoppested tæt ved lejemålet

Forslag til anvendelse

Butik
Klinik
Dagligvareforretning

Økonomi

Pris i kr.
356.609,-
Pris pr. m² kr.
2.853,-
Årlige driftsudgifter kr.
84.072,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
673,-

Lokalet

Etage areal
125 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
479 m²

Faciliteter

Parkeringsforhold
Reception
Køkken

MARKEDSINDEX

NORDJYLLAND / Detailhandel/butik / - Dec2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere