SENEST SET
FAVORITTER

Danmarksgade 12, 9293 Kongerslev

BLANDET BOLIG OG ERHVERV CENTRALT I KONGERSLEV

895.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9810 XX XX Se nummer
E-mail xx@johnfrandsen.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: ABB1016-1Type : Andre typer

Centralt i den nordjyske by Kongerslev, ikke langt fra SuperBrugsen, idrætsforeningen og Kongerslev Skole, finder vi adressen

Ejendommen udbydes i budrunde i henhold til reglerne om Offentligt udbud og med frist for indgivelse af bud senest den 15.06.2022. Bud afgives på særskilt tilbudsblanket, der kan rekvireres hos ejendomsmægler. Sælger forbeholder sig ret til at vælge frit mellem evt indkomne bud, evt forkaste dem alle.
 
Centralt i den nordjyske by Kongerslev, ikke langt fra SuperBrugsen, idrætsforeningen og Kongerslev Skole, finder vi adressen Danmarksgade 12, som nu udbydes til salg. Ejendommen er en kombination af bolig og erhverv med plads til både en stor butiksudstilling og et hjem for børnefamilien. 
 
Hjørneejendommen med den blå facade har siden 1940 været en del af centrums bybillede. Her ligger butikken i god synlighed fra det meste af Danmarksgade, hvor et stort indgangsparti og glasfacader afslører butikkens udvalg. Foruden det store hovedlokale, der har naturlige zoneinddelinger til at skabe et flow til forretningsoplevelsen, rummer erhvervsdelen også et par kontorlokaler, en håndfuld disponible rum og en entré. Lokalerne er i fin stand men overlader meget til fantasien, så der kan indrettes med nye koncepter, hvis det ønskes.
 
Oppe ad trappen ligger ejendommens bolig, en skøn lejlighed med plads til hele familien. Planløsningen fordeler sig med et centralt beliggende køkkenalrum, fem værelser, hvoraf det ene er til gennemgang, pejsestue, to badeværelser og et gangareal. Dertil kommer en tagterrasse stik mod syd og med udgang fra køkkenet. Her er standen så godt som upåklagelig med pæne gulve, hvide overflader og masser af charmerende detaljer, og der er tilmed styr på de praktiske elementer med det store køkken, der har alt i hårde hvidevarer, og de to badeværelser med separat brus i begge og badekar i det ene.
 
Ejendommen er oplagt til dig, som ønsker at drive erhverv i stueetagen, men samtidig ønsker at bruge 1. salen som bolig, hvor der er massere af plads til hele familien. 
 
Danmarksgade fungerer som Kongerslevs primære hovedgade, der både har SuperBrugsen, kro og et par butikker, og det er derfor svært at komme i bedre selskab for erhvervsdrivende, der har til hensigt at starte forretning i den hyggelige by. Beliggenheden i forhold til de resterende storbyer i Himmerland er desuden fortræffentlig, for her er ca. 27 km til Aalborg og 23 km til Hadsund, mens der er 20 minutters kørsel til E45 såvel som den nærmeste togstation.
 
Kontakt os i dag og hør om mulighederne for ejendommen.

Forslag til anvendelse

Butik

Økonomi

Pris i kr.
895.000,-
Pris pr. m² kr.
1.554,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
576 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1076 m²

Faciliteter

Badekar
Indgangsparti
Køkken

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere