SENEST SET
FAVORITTER

Dybdalvej 11, 9280 Storvorde

Blandet bolig/erhverv

4.195.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 25 33 XX XX Se nummer
E-mail xx@mailreal.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 47419206Type : Andre typer

Fantastisk liebhaverejendom med mange anvendelsesmuligheder

Her skal især fremhæves:
- Velegnet til den pladskrævende familie med 330 m2 bolig.
- Mulighed for at drive erhverv, hestehold, pladskrævende hobby mv.
- Rigtig flot velholdt ejendom hvor alle detaljer er gennemtænkt.

Området: Drømmer du om at komme på landet, men samtidig være tæt på bylivet i Aalborg Centrum? Så skal du se nærmere på denne perle. Skolebussen stopper lige udenfor adressen. Ejendommen er beliggende 5 minutter fra det nye supersygehus og blot 15 minutters kørsel til Aalborg Centrum. Der er fra adressen 2,5 km. til skole, indkøb samt idrætsfaciliteter.

Ejendommen: Ejendommen har hidtil været anvendt til erhverv og familiebolig. Boligen består af 330 m2, hvorfra der er direkte adgang til værksted og erhvervsdel. Erhvervsdelen består af kontorarealer med køkken, toilet og bad. Området anvendes på nuværende tidspunkt som gildesal. Herfra er der adgang til stort isoleret værksted på 150 m2, isolerede opbevaringsrum på henholdsvis 100 og 60 m2, stor hal på 200 m2 med højt til loftet og el-port. Herfra fortsætter du til stalden, hvor der er mulighed for hestehold. På matriklen har der tidligere været ridebane og dette er muligt at etablere igen. Til ejendommen er der en fritliggende hal på 350 m2 med mange anvendelsesmuligheder.

Velkommen indenfor: Du bliver budt velkommen indenfor i en stor hall med badeværelse og trappe til 1. sal. Fra hovedindgangen er der også adgang til kontorlokaler. Vælger du baggangen er der adgang til badeværelse og boligens store køkken/alrum med velholdt Unoform køkken. Fra køkkenet er der udgang til både østvendt og vestvendt terrasse. Fra alrummet kommer du ind i en dejlig stue med brændeovn og store vinduespartier, der giver et dejligt lysindfald. Her er ligeledes adgang til den østvendt terrasse hvor du kan nyde morgensolen. I stue og på 1. sal er der Trip Trap gulve i Egetræ. 1. sal er med 4 store værelser og et soveværelse med walk-in. Ligeledes er der et stort badeværelse med gulvvarme, bruseniche og badekar.

Kontorlokaler: Der er selvstændig indkørsel og parkeringsplads til kontor og værkstedsdelen. Kontoret har badeværelse, køkken og direkte udgang til værkstedet og indkørsel. Hvis man ikke har brug for kontor kunne denne del af boligen være oplagt til eksempelvis teenageren.

Forslag til anvendelse

Bolig erhverv
Bolig & erhverv
Skole
Værksted
+Mere

Økonomi

Pris i kr.
4.195.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
20.122,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
28,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
721 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
21161 m²

Faciliteter

Bad
Brændeovn
Toilet
Hall
Opbevaringsrum
Parkeringsplads
Terrasse
Port
Køkken
Bad
Værksted
+Mere

Teknik

Gulvvarme

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere