SENEST SET
FAVORITTER

Islevdalvej 208, 2610 Rødovre

Lækker kontorejendom m. god beliggenhed

60.000.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 3330 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 11404369Type : Lager & Produktion

Ejendommen består i en hovedbygning med egen indgang / reception på 2.774 m² indrettet med moderne og tidssvarende kontormiljø.

Lækker kontorejendom med attraktiv beliggenhed
- Stor ejendom til udvikling til eget domicil eller investering
- Grundareal på mere end 22.000 m²
- 4 selvstændige, udlejede boliger på hver 100 m²
- Kontor 2.774 m² - lager/værksted 826 m²
- 15.000 m² grund til oplag eller nybyggeri
- Bebyggelsesgrad op til 120 - 5 etager
- Kommende stationsnær beliggenhed ved ny letbane

Lækker kontorejendom med stort plads og lagerareal
Ejendommen består i en hovedbygning med egen indgang / reception på 2.774 m² indrettet med moderne og tidssvarende kontormiljø. Bygningen er i 3 plan med 2 kontoretager, samt mødelokaler, kantine/køkken og enkelt kontorer i frilagt underetage
med udgang til lukket gårdhave. Kontorerne varierer med enkelt kontorer og kontorer til flere arbejdspladser, ligesom bygningen er fleksibel for indretning til storrumsfaciliteter. Der er tekøkken, samt servicelokaler og toiletter på hver etage. Kontorerne er generelt opbygget i lyst interiør med glaspartier og sænkede lofter med indbygget belysning. Gulve er enten linoleum eller tæppebelagt. Repræsentativ indgang med glas og klinkebelagte gulve, der anvendes særskilt af denne bygnings virksomhed.
Underetagen indeholder stor hyggeligt møderum / kantine, samt køkken og enkelte kontorer. Herudover omklædning, bad og depotrum. Hele ejendommen er hegnet ind og med automatisk port mod Islevdalvej med adgangskontrol. Herudover forfindes lager/værksted på 826 m². Tilkørsel til såvel lagerhaller som oplagsplads er udmærkede. Der er god mulighed for parkering til ansatte på stort asfalteret parkeringsareal ved kontorbygningen mod Islevdalvej.

Attraktiv beliggenhed og hurtig motorvejs adgang
Ejendommen er beliggende i det veletablerede erhvervsområde i Rødovre med tilkørsel til Islevdal fra Jyllingevej eller Slotherrensvej. Begge veje giver en hurtig adgang til ringvejene og motorvejsnettet til og fra København. Ved opførelsen af den nye letbane, kommer der en station indenfor få hundrede meter ved Slotsherrensvej. Området er jf. ny lokalplan udlagt til hotel, kontor, liberal erhverv, servicevirksomheder, engroshandel, administration, undervisning, samt offentlige formål. Derudover også håndværksvirksomheder og værksteder, hvis de falder under miljøklasse 1-2. Det er således en utrolig central beliggenhed for en service, rådgivende, handels eller lagerførende virksomhed.

Forslag til anvendelse

Værksted
Lager

Økonomi

Pris i kr.
60.000.000,-
Pris pr. m² kr.
17.986,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
3336 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
22177 m²

Faciliteter

Bad
Omklædning
Depotrum
Glasparti
Gårdhave
Kantine
Tekøkken
Møderum
Parkering
Reception
Toiletter
Port
Køkken
Lager
Kontor

MARKEDSINDEX

KØBENHAVNS OMEGN / Lager & Produktion / - Dec2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere