SENEST SET
FAVORITTER

Baldershøj 28, 2635 Ishøj

Attraktiv investeringsejendom med lang uopsigelighed

19.700.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 3364 XX XX Se nummer
E-mail xx@savills.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 879222BType : Lager & Produktion

Lejekontrakt med i alt 6 års binding, hvor domicillejer varetager al drift og vedligeholdelse - mulighed for selskabshandel.

Ejendommen består af en 4.000 m² stor grund og en bygning på 2.148 m², fordelt på kontor og lager samt mandskabsfaciliteter. Bygningen er opført i 1994 med sandstensfacade, termovinduer og tagbelægning i tagpap.
Kontorafsnittet er i to plan og lokalerne fremstår lyse og indbydende med moderne gulvtæpper og installationer. Kantine, toiletter og mandskabsfaciliteter er ligeledes pæne og tidssvarende. Lageret er overvejende søjlefrit og tilgås via bred port i jordniveau.
Ejendommen har gode tilkørselsforhold. Størstedelen af grunden er befæstet og måtte behovet opstå, kan der etableres yderligere belægning og derved opnå mulighed for at køre hele vejen omkring bygningen.

Ejendommen er beliggende på en stikvej til Vejleåvej, et område, hvor der både er industrivirksomheder og mere kontorprægede virksomheder. Langs området mod syd ligger åbne landskaber og mod vest et område der grænser op mod jernbanen. Området er er velforbundet med motorvejsnetværket, hvor både Køge Bugt Motorvejen, Motorring 3 og Motorring 4 kan nås inden for en kort rækkevidde, hvilket muliggør let adgang til og fra ejendommen. Vejleåvej er desuden via Ishøj Stationsvej forbundet med Gammel Køge Landevej, der fungerer som indfaldsvej til København, og dermed yderligere understøtter tilgængeligheden til ejendommen. Ejendommen ligger endvidere en kort cykeltur fra Ishøj Station, der betjener S-togslinjerne A og E samt flere buslinjer, hvorfor beliggenheden er særdeles velforbundet med offentlige transportmuligheder. Blandt andet kan Københavns Hovedbanegård, og dermed også det københavnske metronetværk, nås på blot 17 minutter, hvorfor pendlertiderne til og fra København med det offentlige er minimal. Når metrolinjen M4 åbner i 2024 vil Ishøj Station være blot et stop - 9 minutters rejsetid - fra det københavnske metronetværk ved omstigning på Ny Ellebjerg Station, hvorfor ejendommen er lettilgængelig i både bil samt alle tilgængelige former for offentlig transport. Områdets infrastruktur vil yderligere blive opgraderet i 2025 med åbningen af Hovedstadens Letbane, der over 28 kilometer vil strække sig langs Ring 3 mellem Lyngby og Ishøj, og forbinde Storkøbenhavn så man let og ubesværet kan rejse på tværs af omegnskommunerne i tog uden at skulle ind forbi København.

Desuden er der en byggeret på cirka 1.900 m², jfr. den nuværende lokalplan ligesom sælger oplyser, at man udskifter de udslidte vinduer i ejendommen i løbet af efteråret.

Ejendommen kan handles både som almindelig skødehandel og som selskabshandel, hvor den udskudte skat passiviseres 100 % svarende til kr. 1.700.000.

Forslag til anvendelse

Lager
Industrivirksomhed

Økonomi

Pris i kr.
19.700.000,-
Årlige lejeindtægt kr.
1.184.000,-
Pris pr. m² kr.
9.171,-
Årlige lejeindtægt pr. m² kr.
551,-
Årlige driftsudgifter kr.
218.179,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
102,-

Lokalet

Etage areal
2148 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
4000 m²

Faciliteter

Kantine
Toiletter
Port
Lager
Kontor

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
KØBENHAVNS OMEGN / Lager & Produktion / - Mar2024

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere