SENEST SET
FAVORITTER

Ishøj Nørregade 16, 2635 Ishøj

Erhvervslejlighed i velbesøgt bymidte

5.800.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 3330 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 11405238Type : Hotel & Restaurant

Stor erhvervslejlighed med mulighed for opdeling i 2 lejligheder

• Unik eksponering ved indgang til centret
• Mulighed for drive-thru restaurant, butik, fitness eller klinik
• Click and collect kan kombineres med fysisk forretning - udlevering direkte til parkeringsplads
• Ligger i en af Danmarks mest besøgte bymidter med anslået 6,9 mill årligt besøgende
• Stor synlighed ud imod Ishøj Stationsvej, parkeringsplads samt skråt overfor stationen

Adgang til ejerlejligheden sker fra centrets arealer direkte fra indgangen, eller med tilkørsel fra parkeringspladsen ifm. Ishøj Centrets parkeringsplads og p-kælder.

Lejligheden er også oplagt at lave som et click & collect koncept, da der både kan være udlevering af varer i parkeringskælderen, direkte fra centret eller fra bagsiden af forretningen ud til den udendørs parkeringsplads.

Butiksejerlejligheden er således ideel til flere formål.

De 640 m² der er udbudt til salg, har status som en ejerlejlighed og er en del af Ishøj centret. Ejerlejlighedens stueetage er velegnet til især restaurationsformål og køkken på grund af facadeværdien og adgangsforholdene for den gående og kørende trafik.

1. salen vil blandt andet være velegnet til servicering og spiseplads eller til kontorer/klinik eller andre administrative formål.

Lejligheden kan også opdeles i 2, således at 1. salen bliver solgt som en lejlighed på 240 m² og stueetage og kælder bliver solgt som en lejlighed på 400 m².
• Lejlighed 1: Første sal: 240 m²
• Lejlighed 2: Stueplan 345 m² + kælder 55 m² = 400 m²
• Eller en lejlighed på 640 m²

Ishøj Centeret og Ishøj kommune har givet tilladelse til indretning at nyt drive-in koncept; restaurant eller butik i den nuværende butiksejerlejlighed.

Den unikke placering med stor synlighed fra p-arealet, S-togsstationen og hovedvejen forbi centeret giver en særdeles synlig eksponering for et drive-thru/take away koncept samtidig med at der kan ske en servicering af gæsterne inde fra selve centeret. Beliggenheden giver derfor mulighed for servicering af kørende gæster / kunder med parkering lige ud for og udlevering med betjeningsdisk.


I Ishøj Bycenter - lige ved stationen og ud til parkeringspladsen
Ishøj By Center er et naturligt samlingssted for områdets beboere. Det skyldes især den velfungerende arkitektur, der byder på et stort, overdækket område med butikker og restauranter, der forbinder Ishøj Station, et hypermarked, byens hotel, bibliotek og rådhuset med de omkringliggende beboelseskvarterer.

Dagligt passerer næsten 20.000 mennesker gennem Ishøj By Center. Sammentalt betyder det 6,9 mio. mennesker om året og dermed gør det også Ishøj By Center til en af Danmarks mest besøgte bymidter. Bycentret emmer altid af liv og den konstante strøm af mennesker. Nogle er på vej videre til S-toget, og andre kommer for at mødes med venner, shoppe og få en bid mad.

Forslag til anvendelse

take away
Hotel
Restauranter

Økonomi

Pris i kr.
5.800.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
640 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Spiseplads
Kælder
Parkering
Køkken
Kontor
+Mere

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere