SENEST SET
FAVORITTER

Gammel Køge Landevej 272, 2650 Hvidovre

Blandet bolig- og erhvervsejendom

19.000.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7788 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 966PA000606BType : Andre typer

Mulighed for at overtage som bruger- eller investeringsejendom

* Pris kr. 19.000.000
* Blandet bolig-/erhvervsejendom med spændende muligheder.
* Klinikken overtages fri fra lejer
* I alt 865m² erhvervsareal samt 246m² beboelsesareal
* Privat parkering

Ejendommen
Denne spændende ejendom er en blandet bolig- og erhvervsejendom, opført i 1963, hvor den forreste del af ejendommen består af en aktiv klinik, og hvor den bagerste del samt ejendommens 1. sal består af beboelsesarealer. Når man ankommer på ejendommen mødes man som det første af den nuværende kliniks brede facade, hvor hovedindgangen er placeret mod højre. Ankommer man i bil er der god adgang samt gode muligheder for at parkere lige uden for klinikken på ejendommens tilhørende p-pladser. Arealet er befæstet og rummer 5 - 6 p-pladser. Bevæger man sig herfra, gennem hovedindgangen, bliver man mødt af et velkomstareal, hvor der både er mulighed for at henvende sig i klinikkens reception, samt tage plads mens man venter. Herfra er der en fordelingsgang, med gode mulighed for opbevaring i de mange skabe mm., samt flere konsultationsrum. Konsultationsrummene varierer lidt i størrelse alt efter om der er scanner, brikse mm., men er alle rumlige og giver personalet gode arbejdsvilkår. I klinikken findes der ligeledes kontorlokaler, toiletfaciliteter samt en større trappeareal, der både fører til ejendommens 1. sal samt kælder. Klinikken er lys og indbydende, og hvor der ikke umiddelbart vil være et naturlig lysindfald fra ejendommens vinduer i facaden er der opsat ovenslysvinduer, der sammen med ejendommens øvrige vinduer bidrager til et lyst og roligt arbejdsmiljø. Fra parkeringsarealet ses ligeledes en indgang mod venstre. Denne indgang fører ind til en lang overdækket opbevaringsareal til cykler og lignende.
Bagerst i ejendommens stueetage er der 60 m², som er registreret beboelsesareal, fordelt på flere forskellige rum, og hvorfor man kan træde ud i en hyggelig udestue. Der er bagerst i ejendommen ligeledes adgang via trappe til ejendommens 1. sal, og her findes også ejendommens vareelevator. Vareelevatoren kan tilgås via mindre passage mellem ejendommen og naboejendommen, og baggården er ligeledes befæstet, hvilket gør varelevering muligt. (Vi gør dog særligt opmærksom på, at elevatoren ikke er synet og dermed ikke er godkendt til brug på nuværende tidspunkt)

Bevæger man sig ned i kælderens i alt 497m² finder man et større mødelokale, hvor der er tænkt over muligheden for et lyst og anvendelige mødelokaler, hvorfor der er isat vinduer langs hele langsiden. Disse vinduer er ud mod stueetagens overdækket opbevaringsareal, og trods arealet primært anvendes til opbevaring, får man i kælderen fortsat en fornemmelse af, at der er rig mulighed for at dagslyset kan finde vej ned i kælderen. I kælderen findes der ligeledes en fordelingsgang, som både fører til et vaskerum med integreret skakt, der kan tilgås fra alle etager, installeret projekter, hvorfra der kan nydes en god film eller en konferencepræsentation, herudover er der rum til opbevaring samt gode toiletfaciliteter.

1. salen byder udelukkende på boligarealer, i alt på 186m², der er fordelt på flere værelser, køkken, toilet- og bad faciliteter samt udgang til tagterasse. Også herfra er det muligt at bevæge sig videre op på ejendommens øverste tag, og herfra er der god udsigt over Gammel Køge Landevej og det opsatte solcelleanlæg. Udover anvendelsen af solcelleanlæg opvarmes ejendommen med naturgas.

Klinikken overtages fri fra lejer, hvorimod 1. salen overtages med lejere (Der henvises til lejemålsoversigten for specifikation heraf).

Beliggenhed
Gammel Køge Landevej strækker sig fra Toftegårds Plads i Valby til mellem Vallensbæk og Ishøj, hvor den møder Ringvej 3, og er i dag en del af Sekundærrute 151. Gammel Køge Landevej er generelt yderst trafikeret med en optimal infrastruktur. Her er nem adgang om du er i bil, på cykel eller vil gå de 900 meter fra Frihedens S-togsstation. Området er præget af beboelse, både etagebyggeri samt villaer, med grønne områder, eksempelvis Kystagerparken, samt mange mindre erhverv der favner alt fra butikker, restauration værksteder mm. Herudover byder Hvidovre på alt hvad der ellers måtte være behov for.

Forslag til anvendelse

Klinik

Økonomi

Pris i kr.
19.000.000,-
Årlige lejeindtægt kr.
1.109.812,-
Pris pr. m² kr.
17.102,-
Årlige lejeindtægt pr. m² kr.
999,-
Årlige driftsudgifter kr.
149.726,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
135,-

Lokalet

Etage areal
1111 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
928 m²

Faciliteter

Bad
Toilet
Kælder
Mødelokale
Parkering
Reception
Køkken

Teknik

Scanner
Vareelevator
Solcelleanlæg

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere