SENEST SET
FAVORITTER

Husmandsvej 4, 2630 Taastrup

Offentligt udbud

2.850.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 4373 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 26001373Type : Kontor

Udbydes til salg for Høje Taastrup Kommune.

Udbydes til salg for Høje Taastrup Kommune.

Ejendommen ligger i veludbygget og attraktivt erhvervsområde og tæt på boligområde. Gode indfaldsveje som gør det nemt og hurtigt at komme til og fra motorvejsnettet. Endvidere tæt på gode busforbindelser,
Ejendommen er opført i 1939 og ejendommen fremstår udvendig velholdt, trænger til renovering indvendig.
Bebygget erhvervsareal er 78 m² og med fuld kælder. Grunden er på 764 m² og er en lukket grund med stort græsareal foran ejendommen.
Ejendommen har mange anvendelsesmuligheder.

Fremvisning og udbudsmateriale rekvireres hos EDC Erhverv Poul Erik Bech/ Strandfelt, Taastrup Hovedgade 115, 2630 Taastrup, tlf. 43 73 38 80


A.Ejendommen udbydes til salg for Høje Taastrup Kommune til en vejledende kontantpris på kr. 2.850.000,00.
B.Tilbudsgiver er ikke afskåret fra at afgive højere eller lavere købstilbud end vejledende udbudspris på kr. 2.850.000,00.
C.Ejendommen overtages tom for lejere.
D.Ejendommen udbydes til salg efter reglerne i Lov om offentligt udbud ved salg af kommunens faste ejendomme samt i overensstemmelse med de vilkår, der er fastlagt i nærværende udbudsmateriale med tilhørende bilag. Sælger er ikke forpligtet til at acceptere nogen af de indkomne tilbud, men kan forkaste alle. Ejer forbeholder sig ret til frit at vælge mellem de indkomne købstilbud og evt. forkaste dem alle.
E.Tilbudsfrist: Tilbud – i lukket kuvert - skal være EDC Erhverv Poul Erik Bech/ Strandfelt i hænde senest den 16. august 2022, kl.12.00.
F.Tilbud skal være kontant og uden forbehold. Særlig tilbudsblanket skal anvendes - den fås sammen med udførligt udbudsmateriale.
G.Tilbuddet skal være gældende frem til den 15. september 2022, hvorefter hver enkelt tilbudsgiver får besked. Tilbuddet skal være et præcist beløb og købstilbud afgivet med forbehold kan af Høje Taastrup Kommune forkastes som ukonditionsmæssige.
H.Når meddelelse om køb er meddelt køber skal køber senest 5 dage efter deponere købesummen, jf. salgs- og udbudsvilkår.
I.Handlen skal godkendes af Høje Taastrup Kommune.
J.Ejendommen overtages af køber som beset og i den stand, hvori den er og forefindes på tidspunkt for aftalens indgåelse.
K.Køber er forinden underskrift og afgivelse af tilbud blevet opfordret til at gennemgå ejendommen sammen med en byggesagkyndig og foretage en grundig gennemgang.
L.Køber overtager ejendommen den 1. november 2022.


Økonomi

Pris i kr.
2.850.000,-
Pris pr. m² kr.
36.538,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
78 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
764 m²

Faciliteter

Kælder

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
KØBENHAVNS OMEGN / Kontor / - Jul2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere