SENEST SET
FAVORITTER

Roskildevej 312, 2630 Taastrup

Erhvervs projekt Klovtoftegaard

46.000.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8877 XX XX Se nummer
E-mail xx@gottliebpartners.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 19061481Type : Grunde

Ved motorvej med særdeles god synlighed

Klovtoftegaard er et nyt erhvervsområde med en ideel logistisk beliggenhed i Høje Taastrup i ejerlavet Klovtofte by Taastrup Nykirke.

Klovtoftegaard er beliggende i ambitiøse Høje Taastrup Kommune. Placeringen i krydsfeltet mellem Roskildevej og Holbækmotorvejen hvor der også er forbindelse til Motorring 4 gør, at Klovtoftegaard er særdeles attraktiv til etableringen af kontor, detail og hotel- og konferencecenter.

Beliggenheden er ideel for udviklingen af kontorer, detail og et hotel og konferencecenter, som ønsker at kunne servicere områdets virksomheder, de mange leisure og business turister, som kommer til Storkøbenhavn og kunder til butikker som sælger pladskrævende varer.

• Et attraktivt område i en udviklende kommune
• Ideel beliggende til virksomheder, detail samt hotel og konferencecenter
• Direkte synlighed fra Holbækmotorvejen og Roskildevej
• Grønne områder såsom Store Vejleå
• Let adgang med bil og offentlig transport
• Hurtig og let adgang til Taastrup, Hedehusene, København By, Københavns Lufthavn og Øresundsbroen

Klovtoftgaard kan blive det nye attraktive erhvervsområde i Høje Taastrup Kommune for virksomheder, som ønsker at være en del af et spændende område og bo i moderne rammer, hvor medarbejdernes velvære og trivsel er i højsædet. Der er mulighed for at skabe rammer til 700 arbejdspladser. Med ABW-koncept (activity-based-working) kan der skabes helt op til 850 arbejdspladser.

Med etableringen af hotel og konferencecenter gives der mulighed for at skabe de helt rigtige rammer for leisure gæster såvel som business gæster, både når det gælder overnatning, og når det gælder afholdelse af møder og konferencer. Der er ligeledes givet mulighed og tilladelse til at bygge et detail outlet til pladskrævende varer.

Ejendommen ligger op ad Holbækmotorvejen med indkørsel fra Roskildevej. Der er kun 200 meter til stort naturskønt område omkring Store Vejleå, hvor medarbejdere og gæster har mulighed for at motionere eller blot nyde naturen, og hvor man kan holde ”walk-and-talk” møder.

Ejendommen kommer i henhold til den godkendte lokalplan til at bestå af flere bygninger i forskellige højder, og som ligger forskudt, hvilket kan skabe en community-følelse med små attraktive grønne pladser imellem bygningerne.

En del af bygningskonstruktionen må være op til 10 etager højt.

Lokalplanen er godkendt pr. december 2017.

Økonomi

Pris i kr.
46.000.000,-
Pris pr. m² kr.
1.927,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
0 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
23868 m²

Faciliteter

Kontor

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere