SENEST SET
FAVORITTER

Kastagervej 7, 2730 Herlev

FLOT VILLA MED SEPARAT ERHVERVSBYGNING!

6.495.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Kontaktperson: Julie Andersen
Telefon +45 50405 XX XX Se nummer
E-mail xx@boligkompagniet.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: E1907552Type : Andre typer

Nu har I en oplagt mulighed for at kombinere forretningslivet og privaten.

Nu har I en oplagt mulighed for at kombinere forretningslivet og privaten. På denne grund venter der jer nemlig en lækker villa og en separat erhvervsdel, hvor både bolig- og forretningsdrømme kan gå i opfyldelsen.

Set fra gadeplan tager en elegant smedejernslåge imod jer og byder velkommen. Et præsentabelt førstehåndsindtryk er straks skabt, når bilen køres igennem indkørslen og parkeres i carporten.

Her møder I den flotte villa, som fordeler sig over tre etager, inklusiv en kælder med vaskerum, flere disponible rum samt et brusebadeværelse. Huset fremtræder flot og indbydende med en veludnyttet planløsning, hvor familien nemt kan finde sig til rette. 1. salen er indrettet som en god værelsesafdeling med et stort badeværelse med badekar samt tre værelser, hvoraf det ene har eget walk-in closet. I stueplan finder I hjemmets hjerte, som består af to store stuer og det åbne køkken-alrum, der udgør et fantastisk samlingspunkt i villaen. Afslutningsvis byder etagen på et nydeligt gæstetoilet. Gennemgående for hele huset er den pæne stand, lysindfaldet og den rummelige atmosfære.

Foruden hovedhuset får I en mulighedsrig erhvervsbygning på samme grund, der vil være oplagt som kontor, konsulentvirksomhed eller måske et kombineret lager og arbejdsplads for jer, der driver en webshop eller lignende. Ejendommen fordeler sig over to etager og en kælder med teknikrum og badeværelse. I stueplan ligger der ligeledes et badeværelse, et køkken-alrum, et værelse og to stuer, der nemt kan indrettes, så det passer til jeres erhverv. Slutteligt indeholder 1. salen også et køkken, et værelse og flere stuer. Ejendommen giver et utal af muligheder for indretning og anvendelse, og standen er gennemgående god.

Her medfølger også et dejligt udeliv med grønne plæner og solfyldte terrasser, som giver rig plads til, at hele familien kan nyde tilværelsen i det fri.

Vi befinder os på kastagervej 7, en super god beliggenhed, som sætter jer tæt på Herlev Privatskole, folkeskoler, daginstitutioner, ungdomsskole, idrætshal og svømmehal, som skaber de bedste forudsætninger for et skønt familieliv. Samtidig ligger huset tæt på skovbeklædte arealer og sø, som indbyder til friluftsliv.

De daglige indkøb kan klares i Netto, der ligger i gåafstand fra hoveddøren, og bare ti minutter i bil herfra samler shoppingcentret BIG alle de bedste butikker og en biograf under samme tag. En bedre beliggenhed skal I lede længe efter.

Blandet bolig og erhverv

Forslag til anvendelse

Lager
Bar
Biograf
Butikker
Bolig
+Mere

Økonomi

Pris i kr.
6.495.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
294 m²
Sekundært areal
135 m²
Grund areal
1033 m²

Faciliteter

Badeværelse
Gæstetoilet
Kælder
Svømmehal
Vaskerum
Køkken
+Mere

Teknik

Teknikrum

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere