SENEST SET
FAVORITTER

Transformervej 14-16, 2860 Søborg

Fleksibel udviklingsejendom i på Transformervej i Søborg

29.000.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Kontaktperson: Henrik Fich Mortensen
Telefon +45 5383 XX XX Se nummer
E-mail xx@ring3erhverv.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: H210219358LType : Kontor

Fleksibel udviklingsejendom beliggende i grønt erhvervsområde, i hjertet af motorvejsnettet og med offentlig transport indenfor

OM EJENDOMMEN

Den samlede ejendom består af i alt fire bygninger opført med facader i hvide Synopalsten, hhv. tre kontorbygninger og et lager.
Kontorbygningerne er opført i 1972, og er blevet renoveret og tilbygget i 1989. Tilbygningen består af en ekstra etage, og tagterrasse på bygning 3 samt et lagerhus. De tre kontorbygninger er bygget sammen, men har hver deres selvstændige indgangsparti. Kontorbygningerne er i tre plan ekskl. kælder.
Ejendommen rummer gode udviklingsmuligheder. Enten til en domicilbruger, der anvender hele ejendommen, og måske udlejer eventuel overskydende areal. Dog er ejendommen er også velegnet til at opdele i en række mindre lejemål.
På ejendommen er der anlagt ca. 50 parkeringspladser. Derudover er der offentlig og gratis skråparkering langs bygningen ud til vejen. Hertil kan parkering på terræn optimeres.
Bygningerne fremstår i pæn stand. Indvendigt fremstår ejendommen pænt, idet der er mulighed for at bevare celleindretningen, eller omdanne arealer til storrumskontorer.
Adgang til de forskellige etager via trappegang, som kan deles ved opdeling af lejemålet.
Kontorbygningerne består af mindre kontorer i varierende størrelser med plads til 1-4 medarbejdere, dertil er der indrettet større mødelokaler.
Kælderetagen er indrettet til fællesareal med fælles kantine og lille produktionskøkken i den ene side og lager/showroom i den anden.

INFRASTRUKTUR

MED BUS – Der er ca. 2 minutters gang til buslinje 155.
MED TOG – Der er ca. 1 km til Herlev S-togsstation, hvorfra S-togslinjerne C og H kører fra.
I BIL – Der er få minutters kørsel til Herlev Ringvej og Motorring 3.
LETBANE – Ring 3 vil ligge som en ring omkring København og styrke den kollektive trafik på tværs af S-togslinjer. Letbanen strækker sig fra Lundtofte i nord til Ishøj i syd og forbedrer adgangen til vigtige funktioner som Glostrup og Herlev sygehus. I Gladsaxe kommer der seks letbanestationer på Ring 3 placeret ved Gammel Mosevej, Buddinge Station, Gladsaxe Rådhus, Gladsaxevej, Gladsaxe trafikplads samt Dynamovej, som ligger blot 600 m. fra Transformervej. Herfra er der forbindelse til bl.a. Herlev Station, Buddinge Station og Lyngby Station.

Forslag til anvendelse

Kontorer

Økonomi

Pris i kr.
29.000.000,-
Pris pr. m² kr.
4.916,-
Årlige driftsudgifter kr.
659.790,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
112,-

Lokalet

Etage areal
5899 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Fællesareal
Indgangsparti
Kantine
Kælder
Parkering
Storrumskontor
Lager
Kontor

MARKEDSINDEX

KØBENHAVNS OMEGN / Kontor / - Sep2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere