SENEST SET
FAVORITTER

Transformervej 14, 2860 Søborg

Fleksibel udviklingsejendom velegnet til opdeling

29.000.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 3314 XX XX Se nummer
E-mail xx@newsec.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: KSKK90032Type : Kontor

Ejendom med opdelingsmuligheder

Den samlede ejendom består af i alt fire bygninger opført med facader i hvide Synopal sten, hhv. tre kontorbygninger og et lager. Kontorbygningerne er opført i 1972 og renoveret og tilbygget i 1989. Tilbygningen består af en ekstra etage, og tagterrasse på bygning 3 samt et lagerhus. De tre kontorbygninger er bygget sammen, men har hver deres selvstændige indgangsparti. Kontorbygningerne er i tre plan ekskl. kælder.
 
Ejendommen rummer gode udviklingsmuligheder. Enten til en domicilbruger der anvender hele ejendommen, og måske udlejer eventuel overskydende areal. Men ejendommen er også velegnet til at opdele i en række mindre lejemål. På ejendommen er der anlagt ca. 50 antal parkeringspladser i terræn, samt der er offentlig og gratis skråparkering langs bygningen ud til vejen. Hertil kan parkering på terræn optimeres.
 
Bygningerne fremstår i pæn stand.
 
Indvendigt fremstår ejendommen pænt, idet der er mulighed for at bevare celleindretningen, eller omdanne arealer til storrumskontorer. Adgang til de forskellige etager via trappegang som kan deles ved opdeling af lejemålet. Kontorbygningerne består af mindre kontorer i varierende størrelse med plads til 1-4 medarbejdere, dertil er der indrettet større mødelokaler.
 
Kælderetagen er indrettet til fællesareal med fælles kantine og lille produktionskøkken i den ene side og lager/showroom i den anden.

Forslag til anvendelse

Kontorer

Økonomi

Pris i kr.
29.000.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
4683 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
6000 m²

Faciliteter

Fællesareal
Indgangsparti
Kantine
Kælder
Parkering
Storrumskontor
Lager
Kontor
+Mere

MARKEDSINDEX

KØBENHAVNS OMEGN / Kontor / - Jun2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere