SENEST SET
FAVORITTER

Mesterlodden 20, 2820 Gentofte

Værksted / byggeret Gentofte

11.200.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 3283 XX XX Se nummer
E-mail xx@staderhverv.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: ER-MR005Type : Lager & Produktion

autoværksted med attraktiv beliggenhed på Mesterlodden i Gentofte - evt. nybyggeri

Adressen bliver ikke meget bedre for disse tiltalende lokaler, som placerer sig på det særdeles eftertragtede Mesterlodden 20 i Gentofte.
Området er i rivende udvikling, og der er helt optimale trafikale forbindelser i nærheden med bla. motorvejsnettet. Der er mulighed for projektbyggeri.
Den eksisterende ejendom består af 2 murede bygninger med port ind til gården. tre værkstedslokaler med porte, står klar til, at jeres virksomhed kan folde sig ud. Foruden de tre lyse værksteder rummer ejendommen tre kontorer, der fremtræder stilrene og indbydende - her vil kunderne føle sig velkomne, når de inviteres ind til samtaler, mens medarbejderne vil føles sig godt tilpas i den daglige gang.
Der er desuden toiletfaciliteter på stedet med blandt andet kundetoilet, og det er nemt at sikre sig frokosten med flere takeaway-steder og sågar IKEA inden for kort rækkevidde.
Mesterlodden huser flere succesfulde virksomheder, herunder automekanikere, og man forstår godt tiltrækningen til området - det befinder sig eksempelvis lige ved Motorring 3, så det bliver kort fortalt ikke meget nemmere at komme til og fra arbejde som pendler. Samtidig stopper bussen lige på den anden side af vejen, mens cyklen på ganske kort tid kan fragte jer til Kildebakke Station med hyppige S-togsforbindelser ind til Københavns Hovedbanegård. På samme vis tager det kun lidt over tyve minutter at komme til Indre By i bil.
Er det her, jeres virksomhed skal trives og vækste? Så tøv ikke med at kontakte os allerede i dag - vi står klar med råd og vejledning.

Forslag til anvendelse

Automekaniker
Værksted

Økonomi

Pris i kr.
11.200.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
87.958,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
127,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
691 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1907 m²

Faciliteter

Kundetoilet
Port

MARKEDSINDEX

KØBENHAVNS OMEGN / Lager & Produktion / - Jul2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK