SENEST SET
FAVORITTER

Strandvejen 34, 2900 Hellerup

128 m² butik til salg • ved Tuborg Havn

2.175.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 3330 XX XX Se nummer
E-mail xx@ll.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 11502768Type : Detailhandel/butik

Erhvervsandel med lave månedlige udgifter til salg!

Erhvervsandel med lave månedlige udgifter!
Nu udbydes denne skønne andel, hvor drømmen om at åbne en lækker vinbutik med salg af tapas, bageriudslaget, delikatessebiksen, den lille cateringvirksomhed eller... kan opfyldes.

Andelen er indrettet med stort forlokale med to store vinduer ud mod Strandvejen, hvor der er vand og afløb, skøn terrazzo på gulvet og højt til loftet. Bag til er der virkelig gode køkkenforhold med stort set alt, hvad der hører til faget – inkl. udsugning over tagryg, kølerum, ovn, komfur m.v. Alt er i orden og fungerer, og er nyligt efterset og opdateret. Der er adgang til god kælder til opbevaring. Den udgør 35 m².

Andelen anvendes i dag af Mette Martinussen, så der er blevet lavet nogle skønne måltider her. Mette får brugt sit ”laboratorium” for lidt, så det er på tide at komme videre – så nu har du chancen for at lave lidt skønne retter.

Beliggenheden fejler ikke noget – vi er på kanten af Hellerup ved ambassadekvarteret og lige ved Tuborg Havn med god parkering foran døren. Tæt ved Waterfront, Tuborg Nord, Fitness World og med masser af store kontorejendomme såsom PwC, Horten og mange, mange flere rundt om hjørnet.

Vi skal gøre opmærksom på, at foreningen IKKE tillader gængs restaurant eller take away, men kun tillader pæn catering, delikatesser, slagter, smørrebrød eller lign. Det kan også være vinbutikken, der gerne vil have muligheden for også at lave varme tapas eller et bageriudsalg – eller den listige ostebutik.... Eller bare en helt almindelig butik: Blomsterhandel, guldsmed, you name it.

Forslag til anvendelse

Guldsmed
Butik

Økonomi

Pris i kr.
2.175.000,-
Pris pr. m² kr.
16.992,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
128 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Kælder
Laboratorium
Parkering
Terrazzo

Teknik

Komfur
Kølerum
Udsugning

MARKEDSINDEX

KØBENHAVNS OMEGN / Detailhandel/butik / - Dec2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere