SENEST SET
FAVORITTER

Ordrupvej 46A, 2920 Charlottenlund

3 værelses lejlighed til ombygning

2.595.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Kontaktperson: Anne Halvor Jensen
Telefon +45 4073 XX XX Se nummer
E-mail xx@irvingjensen.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: E21-6394Type : Andre typer

* Dejlig lys 3 værelses * Status som erhvervsejerlejlighed (tidligere tandlægeklinik) * Rigtig god og central beliggenhed

NB: Ejerlejligheden er registreret som erhverv, hvorfor lejligheden pt ikke er godkendt til beboelse. Af lokalplan 210 par.3.4 må 1.sals lejligheder i ejendommen benyttes til erhverv eller bolig, men ændring af anvendelse kræver byggetilladelse fra Gentofte kommune. Lejligheden har siden opførelsen af ejendommen været anvendt til tandlægeklinik og der vil derfor evt. kunne opnås tilladelse til at omdanne lejligheden til bolig uden bopælspligt.

Ordrupvej 46A ligger i den centrale del af Charlottenlund i pæn ejendom med skønt grønt gårdmiljø/gårdhave.

Lejligheden er 3 værelses og har et areal på 71 m2 og med store vinduespartier i alle rum, der giver et fantastisk lysindfald. Der er 2 små altaner.

Indretning: stor stue og et værelse mod Ordrupvej. Fra stuen er der dør til lille altan. Derudover er der et stort værelse med udsigt over den grønne gårdhave, ældre køkkenrum med udgang til lille delealtan, ligeledes med fri udsigt over gårdhaven, stort badeværelser med installation til vaskemaskine. Rummelig entre med adgang til alle rum og med stort indbygget skab.
Mange muligheder for ombygning af lejligheden. Bl.a. vil der kunne etableres køkken/alrum og stadig bevare mulighed for 2 soveværelser.

Økonomi

Pris i kr.
2.595.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
28.000,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
394,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
71 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Altan
Gårdhave
Køkken

Teknik

Vaskemaskine

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere