SENEST SET
FAVORITTER

Måløv Byvej 7, 2760 Måløv

ATTRAKTIVE ERHVERVSEJENDOMME

115.000.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 2840 XX XX Se nummer
E-mail xx@proad.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 20135BType : Lager & Produktion

Sale & lease back - velholdte og og attraktive erhvervsejendomme

Ejendommene, Betonvej 2, 4000 Roskilde & Måløv Byvej 7/13a er indbydende og meget velholdte erhvervsejendomme med særdeles gode beliggenheder.
Ejendommene sælges begge som "sale & lease back" med lang lejekontrakt med domicil lejer med høj bonitet. Ejendommene kan handles via selskabshandel.

Måløv Byvej: Ejendommen har en unik facade på hjørnet ud til trafikeret vej (Toyota krydset), som giver virksomheden en ualmindelig god eksponering.
Ejendommen er oprindelig opført i 1965, men har løbende gennemgået om/tilbygning, senest afsluttet i 2006 med en større tilbygning. Ejendommen indeholder 2 matrikler på henholdsvis 8.852 m2 & 3.960 m2, i alt 12.812 m2. Grunden er fortrinsvis befæstet med et anslået areal på ca. 4.000 m2.
Ejendommen anvendes for salg og reparation af Toyota- og Renault biler og fremstår i dag som et moderne og lyst bilhus med stort showroom i 3 plan (stueplan, underetage samt 1. sal). Ejendommen indeholder blandt andet klargøringshal, mekanisk værksted, pladeværksted, lager, vaskehal, kælderparkering samt præsentable kontorer og mandskabsfaciliteter.

Betonvej 2:
Ejendommen er særdeles attraktivt beliggende på en hjørnegrund med facade ud til Betonvej og Københavnsvej, som er en af de mest trafikerede og eksponerede områder med mange andre automobilforhandlere i området.

Ejendommen anvendes til salg af nye og brugte biler samt værksted og klargøring af biler. Ejendommen er opdateret til Toyotas og Renaults koncept.
Ejendommen er opført i 1986 i betonelementer med betonspær/søjlekonstruktion og fladt tag med hældning. Ejendommen er af nuværende ejer gennemrenoveret i 2002. Herudover er ejendommen løbende blev renoveret, herunder er udstillingareal i glas ud mod Københavnsvej og Betonvej blev påført ejendommen i 2013, taget inkl. ovenlys er blevet renoveret i 2002, hvor der er også blev etableret nye vægge, nyt gulv mv. Senest blev ejendommens bagside i 2013 beklædt med stålplader i stil med den øvrige del af ejendommen.
Der er indrettet nyt udstillingslokale, hvor der tidligere har været pladeværksted, ligesom der er indrettet kantine for virksomhederns medarbejdere. Den nye del er ekstraisoleret og loftet på ejendommen er ligeledes isoleret. Af særlige installationer tilhørende bygningen kan nævnes ventilationsanlæg med genvex, stort udsugningsanlæg, vaskehal, trykluftsanlæg, rum for behandling af farlige stoffer mv. Alt dette indgår i den fastsatte værdiansættelse. Ejendommen indeholder yderligere udstillingshal, kontorer, omklædningsrum, toiletter og badefaciliteter. Herudover er der kantine samt lager. Grunden er udlagt til udstillingsareal for biler samt parkering.

Forslag til anvendelse

Lager
Værksted

Økonomi

Pris i kr.
115.000.000,-
Årlige lejeindtægt kr.
8.800.850,-
Pris pr. m² kr.
13.695,-
Årlige lejeindtægt pr. m² kr.
1.048,-
Årlige driftsudgifter kr.
1.318.818,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
157,-

Lokalet

Etage areal
8397 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
17793 m²

Faciliteter

Betonspær
Kantine
Omklædningsrum
Parkering
Toiletter
Lager
Kontor

Teknik

Udsugningsanlæg
Ventilationsanlæg

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
KØBENHAVNS OMEGN / Lager & Produktion / - Mar2024

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere