SENEST SET
FAVORITTER

Måløv Værkstedsby 62, 2760 Måløv

Kontor, lager og produktion i jordplan

4.300.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 3311 XX XX Se nummer
E-mail xx@kvadratbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 3049EPType : Lager & Produktion

Lyse og indbydende kontorlokaler med lager/produktion

LYSE OG INDBYDENDE KONTORLOKALER PÅ 250 KVM MED STORT VÆRKSTED/LAGER/PRODUKTION I JORDPLAN PÅ 251 KVM.

Velkommen til Måløv Værkstedsby 62, der, ligesom navnet indikerer, er beliggende i et erhvervskvarter med mange virksomheder inden for mange muligheder, f.eks. bilbranchen, håndværker virksomhed, design mm. Det er dog ikke et krav og I kan sagtens udleve et helt andet forretningsliv på adressen, for både lokalerne og beliggenhed er super attraktiv for nærmest enhver form for erhverv.

Vi befinder os i rolige omgivelser, hvor jeres nye naboer kommer til at bestå af førnævnte erhverv inden for bilbranchen, men også BrandFactory, Novo Nordisk og Eva Solo for bare at nævne nogle få. Samtidig ligger hyggelige Måløv bare en smuttur på cykel herfra og byder på et stemningsfyldt gadebillede med spisesteder, handlemuligheder, skoler og meget mere. Her en lokal stemning og et godt sammenhold. Den centrale placering giver nem adgang for både personale, kunder og samarbejdspartnere, hvad end man kommer på cykel eller langvejsfra med bus eller tog.

Her får I således den ideelle beliggenhed for jeres nye, fantastiske kontorlokaler med et stort tilhørende værksted/lager/produktionslokal, der også nemt kan anvendes som eksempelvis lager - ydermere er her også et badeværelse, toiletter, omklædningsrum til begge køn og et disponibelt rum.

Der er vareadgang via aluhjseport i jordplan samt adgang via dør. Porten vender mod det frilagte areal hvilken giver særdeles gode tilkørselsforhold.

Jeres daglige gang kommer nok mest til at foregå i de store kontorlokaler, der vil skabe de perfekte rammer for et behageligt arbejdsmiljø. I stueetagen ligger et stort møderum midt i lokalet og binder hele rummet sammen. Der er fem lukkede kontorer og et stort kontorfællesskab, som giver rig plads til en social arbejdsplads såvel som de møder, der kræver lukkede døre. Vi slutter af på 1. salen, hvor der venter jer to store disponible rum og et fælles teknikrum. Gennemgående for ejendommen er det behagelige lysindfald og den åbne og indbydende atmosfære, som opleves overalt i lokalerne. Her bliver det en fornøjelse at drive virksomhed.

Kontakt os for en fremvisning.

Vi glæder os til at byde jer velkommen!

Forslag til anvendelse

Lager
Produktion
Værksted

Økonomi

Pris i kr.
4.300.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
95.722,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
160,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
600 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Badeværelse
Møderum
Omklædningsrum
Toiletter
+Mere

Teknik

Teknikrum

MARKEDSINDEX

KØBENHAVNS OMEGN / Lager & Produktion / - Maj2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK