SENEST SET
FAVORITTER

Dyregårdsvej 1, 2740 Skovlunde

Kvalitetsdomicil i Skovlunde med yderligere 2.300m2 byggeret

25.000.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 3364 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 847211Type : Kontor

Særdeles god beliggenhed i grønne omgivelser

Flot og velholdt kontorejendom med grønne arealer og glimrende parkeringsmuligheder sælges.

Ejendommen ligger med glimrende synlighed på hjørnet af Dyregårdsvej og Lautrupvang i Ballerups store erhvervsområde Lautrupparken. Lautrupparken har opnået en meget høj status blandt virksomheder inden for IT- og Fintech-branchen og tiltrækker virksomheder i alle størrelser indenfor disse brancher. Området er i kontinuerlig udvikling bl.a. drevet af de mange studerende på DTUs afdeling lige overfor denne ejendom.

Ejendommen er opført i røde sten med tegltag og fremstår generelt i overordentlig god kvalitet. Ejendommen er væsentlig ombygget i 2014.

Ejendommen fordeler sig over to etager - stueetage og underetage.
Stueetagen er indrettet med kontorer i varierende størrelser og med særdeles mange vinduer. Derudover har stueetagen skrånende loft med meget højt til loftet i midten, og alt i alt bliver stueetagen meget lys og luftig. Etagen er endvidere indrettet med mindre thekøkken og meget pæn kantine. Der er direkte udgang til stor terrasse fra kantinen.

Underetagen er primært indrettet til storrumskontorer og mødefaciliteter og rummer desuden bademuligheder. Der er to elevatorer som forbinder etagerne, en person-elevator samt en udvendig vare-elevator.

Ejendommen er gennemgribende renoveret for få år siden og er klar til indflytning for en virksomhed, som værdsætter attraktive omgivelser og effektiv kontorindretning.

Ejendommen har et stort udenomsareal, og der er således rigeligt med tilgængelige parkeringspladser. Der er også mulighed for en udvidelse af ejendommen med yderligere kontor eller evt. lager.

Ejendommen ligger særdeles godt trafikalt med kort afstand til de primære hovedveje omkring København og et busstoppested lige over for. Derudover er både Malmparken Station og Skovlunde Station inden for gåafstand.

Ejendommen må bebygges med 60%, hvilket svarer til yderligere ca. 2.300m2. Sælger har tidligere fået udarbejdet indledende skitsemateriale herpå, som kan rekvireres hos mægler ved forespørgsel.

Forslag til anvendelse

Kontorer

Økonomi

Pris i kr.
25.000.000,-
Pris pr. m² kr.
15.704,-
Årlige driftsudgifter kr.
273.290,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
172,-

Lokalet

Etage areal
1592 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
6500 m²

Faciliteter

Kantine
Mødefaciliteter
Parkeringsplads
Storrumskontor
Tegltag
Terrasse
Thekøkken
Lager
Kontor

Teknik

Elevator

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
KØBENHAVNS OMEGN / Kontor / - Jul2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere