SENEST SET
FAVORITTER

Dyregårdsvej 1, 2740 Skovlunde

Kvalitetsdomicil i Skovlunde med yderligere 2.300m2 byggeret

25.000.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 3364 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 847211Type : Kontor

Særdeles god beliggenhed i grønne omgivelser

Dyregårdsvej er en markant domicilejendom på hjørnet af Dyregårdsvej og Lautrupvang i erhvervsområdet Lautruphøj. Bygningen på i alt 1.592 m² og er opført af Levnedsmiddelkontrollen i 1979. En tid hvor man satte stor pris på kvalitet, særligt i offentlige byggeprojekter, og Dyregårdsvej er ingen undtagelse. Bygningen er både bygget og istandsat med omhu og af gode materialer. Beliggende i grønne omgivelser, fremstår den veludført og særdeles præsentabel.
Ejendommen indgik en væsentlig ombygning i 2014 og fremstår således i overordentlig kvalitet, klar til indflytning. Ved renoveringen af ejendommen blev intet overladt til tilfældighederne. Alt er gennemtænkt og veludført. Effektivitet og indeklima er bærende elementer gennem hele husets indretning.
Ejendommens bygningsareal kan udvides med op til 2.300 m², som kan anvendes til kontor, lager, lettere produktion eller eventuelt laboratorier. Som en efterhånden sjælden mulighed, kan ejendommen ligeledes anvendes til offentlige formål såsom undervisning, sociale institutioner og lignende samt private institutioner.

Adgang til bygningen sker via indbydende indgangsparti til loungeområde og garderobe. Ejendommen har to elevatorer, som forbinder etagerne, hvor den ene er til brug som personelevator mens den anden som udvendig vareelevator.
Stueetagens højrefløj er indrettet med to åbne storrumskontorer med vinduer langs siden, som inviterer masser af naturligt lys ind. Derudover er der hele syv lokaler i varierende størrelser, som kan anvendes som kontorer eller mødelokaler. Venstrefløjen er ligeledes indrettet med storrumskontor og lokaler i varierende størrelser, men byder desuden på receptionsområde og et højloftet kantinerum. Den veludstyrede kantine har gode spisepladser og direkte udgang til ejendommens hyggelige terrasse og flotte grønne have med velplejede buske, høje gamle træer og et vandhul, der i sommerhalvåret ofte besøges af et andepar. Stueetagen har skrånende loft med meget højt til loftet i midten. Etagen er endvidere indrettet med mindre tekøkken og rummer desuden gode omklædnings- og badefaciliteter.
Med sin beliggenhed lige midt imellem Ring 3, Ring 4, Hillerødmotorvejen og Frederikssundsmotorvejen, er infrastrukturen tæt på optimal og tilbyder nem forbindelse til hele Storkøbenhavn og Nordsjælland.
Pendlende medarbejdere kan glæde sig over at det nærmeste busstoppested findes lige foran ejendommen. Togstationerne Malmparken og Skovlunde er begge i gåafstand og som et af de meget få steder udenfor Københavns Kommune, er der parkeringszone for delebiler ved genboen, DTU. Til bilisterne findes et stort befæstet areal med masser af parkeringspladser.
Lautruphøj er hjemsted for en stor række prominente og interessante virksomheder, som eksempelvis Velliv, Leo Pharma og IBM. Genboen er ingeniøruniversitetet DTU.
Udover tilgængeligheden og de velansete nabovirksomheder, er ejendommen desuden også omringet af flotte grønne omgivelser, som bidrager til den gode atmosfære og idyllen, man sjældent finder andre steder.
Her er der både gå- og løberuter omkring Sømosen og naturlegepladsen, som er ideelle til en walk'n'talk med kunder eller kolleger.

Forslag til anvendelse

Domicilejendom
Kontorer
Kontor
Undervisning

Økonomi

Pris i kr.
25.000.000,-
Pris pr. m² kr.
15.704,-
Årlige driftsudgifter kr.
285.151,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
179,-

Lokalet

Etage areal
1592 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
6500 m²

Faciliteter

Omklædning
Garderobe
Indgangsparti
Kantine
Tekøkken
Loungeområde
Parkeringsplads
Receptionsområde
Storrumskontor
Terrasse
Lager
Kontor

Teknik

Elevator

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
KØBENHAVNS OMEGN / Kontor / - Jan2023

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere