SENEST SET
FAVORITTER

Harrestrupvej 171, 2740 Skovlunde

I Harrestrup nær Skovlunde ligger denne særlige ejendom

5.245.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Kontaktperson: Morten Gram
Telefon +45 2093 XX XX Se nummer
E-mail xx@lokalbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 32-X0000490Type : Andre typer

Fritidslandbrug, lystejendom, blandet bolig/erhverv eller heste-ejendom

Trelænget gård med brolagt gårdplads og kastanietræ, indhegnede folde, marker og ridebane. Der er her tale om en meget spændende, nedlagt landbrugsejendom i dejlige grønne omgivelser og med rigtig mange kvadratmeter, der trænger til en omfattende istandsættelse.
Du får omkring 3,3 tønder land/1,8 hektar jord, i det hyggelige Harrestrup, med postnummer i Skovlunde - og kun 12 kilometer i fugleflugt til Rådhuspladsen! Du vil nyde de dejlige grønne omgivelser på vejen til gården, når man kører forbi grønne arealer og det bedårende gadekær af snoet vej med hyggelige stråtækte naboejendomme.
Der er indhegnede marker, folde og ridebane, der ikke har været anvendt i mange år. Selve haven, der omkranser stuehuset, er stor og frodig - der er fine parkerings forhold til mange biler foran gården - og den brobelagte gårdsplads imellem længerne/stuehuset, med kastanietræet er bare betagende. Her er der plads til flere generationer eller et bofællesskab - fritidslandbrug med diverse dyrehold, eller en heste-ejendom, som jo er helt oplagt. Det samme gør sig gældende for entreprenøren/håndværksmesteren, der drømmer om at drive virksomheden hjemmefra med behov for rigtig meget plads.
Der er ca. 10 hestebokse med drikkekop, foderbokse og en fortøjnings-plads, lige ud til foldene/markerne - de to store fodersiloer til byg og havre står i laden. Alle længer, udbygninger, erhvervs-arealer kræver en meget omfattende renovering/ombygning til nutidens standard. Bygningernes varmekilde er centralvarme, som er ude af drift. Varmekilderne består af pille-fyr og et oliefyr som reserve. Der er en stor pille-silo på loftet med elektrisk sug.
Stuehuset er istandsat omkring 1980 og fremtræder præcist derefter. Huset har en rigtig god og gennemtænkt planløsning, som passer til stilen "landejendom". Rumfordelingen er med åbent køkken til spise-afdelingen, meget stor stue med åben pejs og udgang til have-miljøet, praktisk bryggers i forbindelse med køkkenet - tre meget store værelser og repos på 1. sal - og så er der badeværelser og toiletforhold på begge etager.

Forslag til anvendelse

Bolig & erhverv
Bolig erhverv
Landejendom

Økonomi

Pris i kr.
5.245.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
4.325,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
9,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
488 m²
Sekundært areal
186 m²
Grund areal
18110 m²

Faciliteter

Pejs
Gård
Parkering
Toiletforhold
Køkken
+Mere

Teknik

Centralvarme
Oliefyr

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK