SENEST SET
FAVORITTER

Blushøjvej 6A, 2450 København SV

God synlig beliggenhed

8.000.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 3330 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 11405324Type : Lager & Produktion

Bygningen er opført i 1952 som produktionsejendom i letbeton med et overdækket areal på 125 m² på et grundstykke på 1.012 m².

• Velegnet til kombineret lager/showroom
• Unik og sjældent udbudte lokaler
• Synlig beliggenhed mod Gammel Køge Landevej og Folehaven
• Tæt på S-tog, City og motorvej

420 m² lager/håndværksvirksomhed med synlig beliggenhed
Ejendommen er beliggende i et område, der er under opgradering, idet de tidligere fabriksområder er i færd med at ændre både karakter og stil til efterfølgende at fremtræde som moderne og attraktive områder med blandet bolig og kontor samt serviceerhverv.

Bygningen er opført i 1952 som produktionsejendom i letbeton med et overdækket areal på 125 m² på et grundstykke på 1.012 m². Bygningen er primært indrettet med åbne rum med tilhørende kontor og toiletfaciliteter. Ejendommen er på nuværende tidspunkt under ombygning, og køber skal selv færdiggøre ombygningen og tilpasningen til eget brug.

Bagsiden af ejendommen mod Gammel Køge landevej bliver pt. benyttet til parkeringsareal til ca. 10 biler, hvor nuværende ejer betaler et beløb til naboen for at kunne køre til parkeringsarealet fra Gammel Køge Landevej.

I henhold til lokalplan nr. 583 kan der bebygges med 110%, hvilket giver en byggeret, som ikke er udnyttet.

Området er fastlagt til blandet erhverv: lettere industri-, værksted-, håndværk-, lager-, engros- og transportvirksomhed samt forskellige former for serviceerhverv, erhvervs og fritidsundervisning samt andre virksomheder, der kan indpasses i området. Endvidere må der indrettes virksomheder af
offentlig/almen karakter såsom tekniske anlæg samt institutioner og andre sociale, uddannelsesmæssige og kulturelle funktioner, der er forenelige med anvendelsen til blandet erhverv.

Velbeliggende lager/håndværksvirksomhed i København SV
Ejendommen er oplagt til virksomheder, der ønsker et domicil med en synlig beliggenhed tæt på Ny Ellebjerg station og den kommende metrostation, med fokus på atmosfæren. Der er tilmed tale om den perfekte profileringsmulighed samt en oplagt mulighed for en handelsvirksomhed.

Beliggenheden er særdeles centralt og tilgængelig fra alt. Der er kun kort afstand til City og S togs stationen Ny Ellebjerg ligge inden for gåafstand. Ejendommen er desuden beliggende tæt på motorvejstilkørsel ved Folehaven. Nærområdet er under positiv udvikling for såvel bolig som erhverv.

Forslag til anvendelse

Lager
Værksted
Produktionsejendom

Økonomi

Pris i kr.
8.000.000,-
Pris pr. m² kr.
14.679,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
545 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1012 m²

Faciliteter

Parkeringsareal
Toiletfaciliteter
Lager
Kontor

MARKEDSINDEX

KØBENHAVN BY / Lager & Produktion / - Nov2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere