SENEST SET
FAVORITTER

Ehlersvej 6, 2900 Hellerup

Usædvanlig flot og indbydende villa

24.000.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 3330 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 11405353Type : Kontor

Klassisk villa med mulighed for kombineret bolig/erhverv. Her er tale om en særdeles rummelig & smukt renoveret villa.

• Yderst eksklusiv og meget flot patriciervilla til bolig og/eller kontor med hvidpudsede vægge og sorte tegl
• Ejendommen er beliggende i Svanemøllekvarteret med ambassader og konsulater, samt yderst eksklusive boliger og virksomheder
• Der er gåafstand til Hellerup Strandvej med masser af butikker, cafeer og restauranter
• Til strand-, vand-, og sejlsportselskere er der kort afstand til Hellerup Havn og Tuborg Havn
• Der er 5-10 min til centrum af København K med bil, bus eller tog

Smuk villa på én af de bedste placeringer i København
Rummelig og funktionel klassisk villa med mulighed for kombineret bolig/erhverv.

Her er tale om en særdeles rummelig, indflytningsklar & smukt renoveret klassisk villa fra 1904, beliggende i et af de mest eftertragtede kvarterer i Hellerup. Tæt på private internationale skoler, gåafstand til sandstrande og det eksklusive område ved Turborg Havn.

Huset er opgraderet på alle tænkelige områder, og tilbyder oceaner af plads til den pladskrævende familie med et samlet areal på 404 kvm fordelt på 3 etager inklusiv kælder. Der er en særdeles god udnyttelse af arealerne, og rumfordelingen er optimal på alle 3 etager, hvor der er en fin rød tråd i ensartet materialevalg i høj kvalitet overalt. Udenomsarealerne er velpasset og plejet, og der er fine parkeringsmuligheder på ejendommen. Den øverste etage har 3 store soveværelser med plads til dobbeltsenge samt et ekstra værelse, der i øjeblikket fungerer som et „walk-in closet”. 1. salen rummer desuden et skønt stort badeværelse med et stort badekar og en separat bruser. Stueetagen er lys og rummelig med åbent køkken-alrum med god plads til det store spisebord. Her er opholdsstue med pejs, som er placeret en-suite til endnu en stue. I stueplan forefindes yderligere en stue, der idag anvendes som et stort kontor, hvor der er selvstændig indgang. Kælderen er i en meget god stand, og har mange gode anvendelsesmuligheder såsom teenagerum, kontor, gildesal, møderum, motionsrum, hjemme biograf - ja mulighederne er mange. Der er højt til loftet, egen indgang, moderne køkken, badeværelse, vaskerum og 3 store gode disponible rum. En del af ejendommen er registreret som erhverv, hvilket betyder, at det er muligt at kombinere kontorlokaler (erhverv) og bolig, ligesom nogle af husene i nabolaget bruges som udlejningskontorer, ambassader og mange andre formål.

Den ekstra sikkerhed og privatliv sikres bl.a.af en elegant pudset hvid mur og en låst indgang. Det centrale punkt i haven er den store „lounge“ terrasse. Her er de ideelle rammer til at nyde måltiderne med familien og med venner. Terrassen er i det hele taget det optimale „chill out“ område. Haven er orienteret mod øst, syd & vest, hvilket sikrer sol det meste af dagen.

Attraktiv beliggenhed i et af Hellerups bedste kvarterer
Ejendommen er beliggende i et meget sikkert og prestigefyldt kvarter med andre elegante villaer og berømte naboer.

Der er blot 5 minutters gang til Hellerup Station med et hav af regionaltog samt S tog. Du kan således komme til f.eks. Københavns Lufthavn & København City på kort tid. Lige rundt om hjørnet fra ejendommen er Waterfront og Experimentarium beliggende tillige med én af de mest sublime supermarkeder. Strandvejens indkøbsmuligheder, Hellerup Havn og Tuborg Havn er ligeledes inden for 5 minutters gang fra ejendommen.

Forslag til anvendelse

Kontor

Økonomi

Pris i kr.
24.000.000,-
Pris pr. m² kr.
59.406,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
404 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
648 m²

Faciliteter

Badeværelse
Pejs
Kælder
Lounge
Motionsrum
Møderum
Opholdsstue
Parkeringsmulighed
Terrasse
Køkken
Kontor

MARKEDSINDEX

KØBENHAVN BY / Kontor / - Dec2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere