SENEST SET
FAVORITTER

Fredericiagade 21, 1310 København K

I særklasse - et helt unikt domicil

75.000.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 3330 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 11404953Type : Kontor

Hjørneejendom opført i senklassisk stil. Ejendommen går under navnet Hansens Palæ.

- Enestående ejendom tæt ved Marmorkirken, metrostation og Amalienborg
- Attraktiv beliggenhed på hjørnet af Bredgade og Fredericiagade
- Kontordomicil i særdeles høj standard med 4 varierende etager
- Her er der mulighed for at tænke kreative tanker og invitere kunder på en enestående oplevelse
- Smuk og ekstravagant indgangsparti


Unikke lokaler og atmosfære - skal opleves

Ejendommen, beliggende på Fredericiagade 21, er en hjørneejendom opført i senklassisk stil. Ejendommen går under navnet Hansens Palæ, da den i 1835 blev opført for grosserer og politiker Andreas N. Hansen. Den er tegnet af kongelig hofbygmester
Jørgen Hansen, og i 1936 restaureret af arkitekt Mogens Tøgern.

Hansens Palæ har kulturhistorisk og arkitektonisk værdi i sin arkitektoniske senklassiske opførsel, med en stor del af den bevarede oprindelige udsmykning og etage opdeling.

Den flotte hvide facade mod Bredgade præsenterer bygningen på fornemste vis. Den er opført i to etager med en veludnyttet høj kælder der i dag er indrettet til moderne kantine samt møde, teknik og depotfaciliteter. Herudover en tageetage der er indrettet til kontorformål med fritlagt bjælkekonstruktion. Bygningen fremstår særdeles velholdt med en hvidmalet facade med afdæmpede senklassiske detaljer såsom etageadskillende bånd og bryn over førsteetagens vinduer. Bygningens indgang findes i en nyere meget repræsentativ tilbygning langs Fredericiagade.

Indvendig er ejendommen gennerenoveret i 2014 af Kopenhagen Fur og indrettet til erhvervsformål. Kælderen fremstår med nyere interiør herunder hvidpudsede vægge og lofter, flisegulve, glatte døre samt hvidmalede vinduespartier. Kælderen forbindes til stueetagen med en nyere trappe. Stueetagen fremstår overvejende som et større rum, med enkelte mindre kontorer. Stilen er på denne etage ligeledes præget af nyere stil, men stadig med bevarede detaljer såsom vinduer med anverfere og stormkroge samt lodpost og hulkehl. Førstesalen fremstår sammen med hovedtrappen som det bedst bevarede med flere historiske detaljer. Hovedtrappen er især præget af ældre udsmykning med helpaneler, loftgesimser, friser, stukkatur samt blyindfattede ruder med sandblæste farvede motiver.

Dette blot for at nævne nogle af de historiske detaljer, der præger dette smukke domicil med et fantastisk flot og spændende interiør.

Indretningen og kvaliteten i ejendommen er ekstraordinær og giver et historisk vingesus og som ejeren - Kopenhagen Fur - har udnyttet til designcenter i alle årene.

Hansens Palæ er en karakteristisk og væsentlig del af Frederiksstaden og giver brugeren en stor værdi særligt til repræsentative og tilsvarende formål.

Forslag til anvendelse

Domicil
Kontorer
Kontordomicil

Økonomi

Pris i kr.
75.000.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
1482 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Flisegulv
Indgangsparti
Kantine
Kontor
+Mere

MARKEDSINDEX

KØBENHAVN BY / Kontor / - Sep2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK