SENEST SET
FAVORITTER

Valdemarsgade 14, 1665 København V

Erhvervsejerlejlighed på 373 m²

8.000.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 3330 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 11404794Type : Kontor

Lokalerne ligger på 3. sal øverst i ejendommen med mange store vinduer ud mod et åbent område. Det giver en storslået udsigt.

- Erhvervsejerlejlighed på 373 m²
- Attraktiv beliggenhed på Vesterbro - tæt på alt
- Storslået udsigt fra lokalerne
- Kun 500 meter til Metro station på Enghave Plads
- Både trappe og elevator til lokalerne på 3. sal


Valdemarsgade 14, 3. sal - erhvervsejerlejlighed på 373 m²

Lokalerne ligger på 3. sal øverst i ejendommen med mange store vinduer ud mod et åbent område. Det giver en storslået udsigt, som ikke findes mange steder i det centrale København.

Lokalerne er meget regulære med et stort ankomstareal med indgang til et garderoberum. I forlængelse af ankomstarealet er et meget stort og åbent lokale med store vinduer i hele den ene side. I den anden side er der et aflukket rum med glasvæg ud mod det store lokale. Der er tale om lette skillevægge, som let kan fjernes, hvis det ønskes.

I det store lokale er der i den ene side for enden af lokalet et stort køkken med baglokale og depotrum. I den anden side er der et areal med udgang til en anden trappeopgang. Endvidere en toiletafdeling med 2 toiletter. Bagerst er der et stort lokale
med et mindre aflukket kontor i det ene hjørne.

De 373 m² er meget regulære og lette at indrette til den anvendelse, man ønsker at gøre af lokalerne. Det kan f.eks. være kontor eller tegnestue til kreative erhverv som arkitekt, reklame og PR-bureau, telemarketing og lignende. Det kan også indrettes med et antal klinikker.


Midt på Vesterbro - og alligevel en stille gade

Valdemarsgade ligger midt i Vesterbros pulserende liv mellem Vesterbrogade og Istedgade. Mellem Enghave Plads og Frederiksberg Runddel. Men da der ikke er gennemkørende trafik i gaden, er den mere stille end man skulle tro om en sidegade til Vesterbrogade. Gaden er præget af flere markante bygninger. Nye og gamle, fra to til fem etager, sprogskole, kontor- og klinikejendom med både læge, tandlæge, psykolog m.m., boligejendomme, Sankt Matthæus Kirke med meget mere.

Der er grønne områder, offentlig transport indenfor gangafstand - både busser og Metro - masser af indkøbsmuligheder og kun 275 meter til Frederiksberg Allé og hippe Værnedamsvej med den økologiske restaurant Gló, den asiatiske restaurant Hanzo, Den Franske Tehandel, Hannemann Lund Kunstgalleri . Til den anden side er der kun 600 meter til Kødbyen og Halmtorvet. Hvad kan man ønske sig mere som storbymenneske.

Forslag til anvendelse

Klinik
Kontor

Økonomi

Pris i kr.
8.000.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
373 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Depotrum
Glasvæg
Skillevægge
Toiletter
Køkken
Kontor
+Mere

Teknik

Elevator

MARKEDSINDEX

KØBENHAVN BY / Kontor / - Sep2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK