SENEST SET
FAVORITTER

Frederiksberggade 17, 1459 København K

Meget tæt på Rådhuspladsen

52.000.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 3313 XX XX Se nummer
E-mail xx@red.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 19213BType : Kontor

Udviklingsmuligheder

Her en unik mulighed for at købe en yderst velbeliggende ejendom centralt i indre København nær ankerlejere som New Yorker og Ecco, hvilket skaber et stærkt fodgængerflow. Dette flow vil blive yderligere forbedret, når Cityringen forventeligt åbner i sommeren 2019. Der vil efter åbningen kun være 150-200 meter til nærmeste station. Med metroens åbning, vil Rådhuspladsen blive en ny ankomstdestination for turister, hvilket betyder, at ejendommen vil få en god eksponering mod købestærke turister. Siden 2010 har antallet af turister i København været stigende og Wonderful Copenhagen forventer, at tallet vil være fordoblet omkring år 2030.

Oprindeligt er ejendommen opført i 1880 og består af én bygning, som har et samlet etageareal på 424 m².
Ejendommen fremstår i dag yderst præsentabel, med en stor glasfacade i stueetagen, store markante vinduer med fransk altan på 1. sal samt “sky windows” på den øverste etage. På 1. sal er der desuden en terrasse, ligesom ejendommen har nedgang til en lille gård med udgang til Kattesundet.
Aktuelt er ejendommen udlejet til en souvenirbutik, som anvender stueetagen til detail og 1. – 3. sal til kontor. Lejemålet er dog opsagt med fraflytning til den 15. oktober 2019, hvorefter ejendommen vil stå ledig til købers disposition, som herefter kan udvikle ejendommen. Det er mellem lejer og udlejer aftalt, at der betales leje til og med september 2019.
Butikslejemålet i ejendommen har qua den store glasfacade en stor synlighed for forbipasserende, hvilket er særlig interessant når der kommer en ny metrostation på Rådhuspladsen, som åbner op for et større flow af købestærke forbipasserende på Frederiksberggade.
De tre øvrige etager har gode størrelser på 103 m² på hhv. 1. sal og 2. sal samt 74 m² på 3. sal. Det er muligt at udvikle ejendommen og anvende 1. – 3. sal til anden anvendelse. Dette kunne være til boligudlejning, som kontorfællesskab, eller et studio på den øverste etage på grund af det gode lysindfald m.v. Eftersom der er en terrasse på 1. sal, vil det forventeligt også være muligt at lave terrasser på 2. og 3. sal ved en eventuel udvidelse af etagerne.
Aktuelt tilgås etagerne via en intern trappe fra lejemålet i stueetagen. For etablering af en separat indgang og trappe til lejemålene på 1. – 3. sal. samt renovering af disse forinden genudlejning er der afsat kr. 2.120.000 svarende til kr. 5.000 pr. m².

Forslag til anvendelse

Kontor
Kontorfællesskab

Økonomi

Pris i kr.
52.000.000,-
Årlige lejeindtægt kr.
2.148.000,-
Årlige lejeindtægt pr. m² kr.
5.066,-
Årlige driftsudgifter kr.
41.200,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
97,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
424 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
145 m²

Faciliteter

Altan
Glasfacade
Gård
Terrasse
+Mere

MARKEDSINDEX

KØBENHAVN BY / Kontor / - Jun2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK