SENEST SET
FAVORITTER

Sølvgade 86, 1307 København K

Butikslokaler velegnet til restaurant

2.250.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Kontaktperson: Henrik Sørensen
Telefon +45 2193 XX XX Se nummer
E-mail xx@gottliebpartners.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 200510111RBRType : Hotel & Restaurant

De to butiksejerlejligheder er lagt sammen og udgør i alt 143 kvm.

EJENDOMMEN
Ejerlejlighedernes samlede tinglyste areal er på 143 m² beliggende i to høje og lyse kælderlejligheder.

De to ejerlejligheder er to kæl-
derlejligheder på henholdsvis 81 m² og 62 m². der er slået sammen til én, der er udlejet til en indisk restaurant. Der har siden 2002 været udlejet til restaurant og café hvilket betyder, at nærområdet er vant til at der restaurant og café på adressen.

Ejendommen, hvor de to ejerlejligheder er beliggende, er en typisk Københavner ejendom med flot facade og dannebrogsvinduer.

Lokalerne er flot indrettet med god udnyttelse af arealerne. Der er i alt to indgangsdøre og fire vinduer ud mod Sølvgade adskilt af opgangen til beboelseslejlighederne og forbundet med en gennemgående gang.Der er udover ejerlejlighedens areal også et tilknyttet fremlejemål i naboejendommen på ca. 40 m², der indgår som en del af restauranten.

Selve restauranten er opdelt i flere serveringslokaler og med en funktionel og integreret bar – med mulighed for ca. 50 spisende gæster. Der er indrettet i alt 4 toiletter samt et moderne anretterkøkken og grovkøkken.

Ejendommen er opført i 1882 og fremstår i god vedligeholdesmæssig stand. Matrikelnummeret er 0160, Østervold Kvarter, København, Ejerlejlighed 13 og 14.

BELIGGENHED
Lokalerne er beliggende få minutters gang fra Nørreport station hvorfra der afgår Metro samt centrale toglinjer videre til hele landet. Beliggenheden er derudover tæt på grønne naturskønne tilbud i Østre Anlæg og Kongens Have samt kulturelle oplevelser på f.eks. Statens Museum for Kunst.

Beliggenheden gør, at lokalerne er eftertragtet hos flere typer erhvervsdrivende, da man har gode muligheder for at udnytte områdets forskellige arrangementer igennem året.

Selve hovedejendommen er centralt beliggende på den del af Sølvgade der udmunder ved søerne i København hvilket medfører en del naturlig gående trafik i løbet af ugens dage. Der er ydermere placeret flere parkeringsanlæg tæt på ejendommen, der gør det nemt for kunder og besøgende, at ankomme i bil.

Forslag til anvendelse

Café
Bar
Restaurant

Økonomi

Pris i kr.
2.250.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
64.430,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
451,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
143 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Anretterkøkken
Parkeringsanlæg
Toiletter

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK