SENEST SET
FAVORITTER

Holsteinsgade 25, 2100 København Ø

Spændende lejlighed på attraktiv adresse

2.285.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 3330 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 114057495Type : Detailhandel/butik

Alt fra snedkerværksted til kontor til den selvstændige. Nem adgang til offentlig transport med S-tog, metro og kystbanen.

• Lokaler med råt udtryk og mange muligheder
• Alt fra snedkerværksted til kontor til den selvstændige
• Erhvervsmålet ligger i en smuk, nyrenoveret klassisk ejendom fra 1893
• Eftertragtet område på Indre Østerbro
• Nem adgang til offentlig transport med S-tog, metro og kystbanen

I det attraktive Willemoeskvarter på Indre Østerbro får du en unik mulig for at købe dette spændende erhvervsmål på Holsteinsgade 25, der tidligere har været anvendt som et snedkerværksted. For nu står lokalerne helt rå, men de er lige til at gå til. Dette giver dig uanede muligheder for at sætte et personligt præg på rummene, så de repræsenterer netop den stil, udtryk og image, der er i din virksomhed. Lokalerne er placeret i kælderniveau i en smuk, klassisk ejendom fra 1893, som emmer af stemning og charme med flot facadeudsmykning og detaljer omkring vinduerne. Ejerforeningen har i 2022 fået renoveret bygningen med udskiftning af døre og vinduer, ligesom facaden er istandsat. Det er kun fantasien som sætter begrænsningen i forhold til, hvad erhvervsmålet kan anvendes til. Da det tidligere har været benyttet som let værksted, er det dette en mulighed. Lokalerne kan også omdannes til en smart frisørsalon eller et inspirerende showroom. Den selvstændige kan uden
problemer indrette et dejligt kontor, ligesom en håndværker kan bruge kvadratmeterne til et nærlager i byen. Det første lokale, du træder ned i, modtager et skønt lysindfald fra indgangspartiet og vinduespartierne ud mod vejen. Rummet har en god størrelse og bliver ikke svært at indrette alt efter din type af virksomhed. Videre møder du et større baglokale med flere anvendelsesmuligheder såsom lager, opbevaring eller måske et kontor. Rummet har adgang til et mindre depot, og helt bagest har du et muligt tekøkken og et toilet. Fra tekøkkenet har du udgang til baggården. Som det sidste har du endnu et lagerrum i forskudt niveau fra det forreste lokale.

Eftertragtede omgivelser tæt på offentlig transport
Erhvervsmålet ligger i en stille, ensrettet gade i det populære Willemoeskvarter på Indre Østerbro. Du er placeret meget centralt i byen, hvorfor her stadig kommer gående og cyklister forbi på gaden.
Der er desuden ikke langt til offentlig transport i form af metro fra Trianglens Station og S-tog fra både Nordhavn Station og Østerport, hvor du på sidstnævnte også kan benytte regionaltoget. Lige omkring kvarteret, inden for få minutters gang, finder du et bredt udvalg af cafémiljøer på Nrd. Frihavnsgade, Østerbrogade eller Rosenvængets Allé med lækkerier til frokosten eller aftensmaden
på vej hjem. Trænger du til et grønt åndehul under arbejdsdagen, kan du også lægge vejen forbi de mange skønne rekreative områder, som du har kort afstand til. For eksempel kan du slå et smut forbi
Søerne, Langelinie, Fælledparken eller Kastellet. Alt i alt en perfekt beliggenhed centralt på Østerbro tæt på det hele.

Forslag til anvendelse

Frisørsalon
Showroom

Økonomi

Pris i kr.
2.285.000,-
Pris pr. m² kr.
14.647,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
156 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Depot
Toilet
Tekøkken
Lagerrum
Lager
Kontor

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
KØBENHAVN BY / Detailhandel/butik / - Dec2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere