SENEST SET
FAVORITTER

Rantzausgade 8B, 2200 København N

Velholdt erhvervsandel med god synlighed

995.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 3330 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 11405712Type : Detailhandel/butik

Central beliggenhed mellem Frederiksberg, København K og København N

• God bred facade synlighed på Rantzausgade
• Tæt på Åboulevarden og København K
• Nuuks Plads metro station lige om hjørnet
• Omgivet af butikker og liv
• Boligområde med mange potentielle kunder

Velholdt og velbeliggende erhvervsandel med god synlighed
Drømmer du om dit eget sted placeret i hjertet mellem København K og Nørrebro med store indfaldsveje, butikker og i et område i vækst så er erhvervsandelen på Rantzausgade 8B spændende at kigge nærmere på. I krydset mellem Rantzausgade og Griffenfeldsgade på vej mod enten Åboulevarden eller nørrebrogade ligger erhvervsandelen på 86 m² godt indrettet med 7 eleven beliggende på det andet hjørne. Rantzausgade er beliggende på Nørrebro, som er kåret som verdens fedeste bydel af førende bymagasin. 27.000 respondenter og et jurypanel fra et af verdens største bymagasiner har kåret Nørrebro som den fedeste bydel i verden. »Uanset hvordan du definerer ”cool” – så har Nørrebro det«. Så ønsker du at drive en forretning i verdens fedeste bydel og samtidig ikke bruge alle sparepengene så er der rig mulighed her. Lokalet er i dag anvendt som skønhedssalon, men har tidligere været beboet af en cykelhandler. Så det er op til den nye ejer at lade kreativiteten spille ind.

Central beliggenhed mellem Frederiksberg, København K og København N
København N, bedre kendt som Nørrebro er som tidligere nævnt et af Københavns mest populære kvarterer, og denne forretning placerer sig på hjørnet af Rantzausgade, hvor det emmer af liv og mennesker året rundt. Turister og lokale tager på bar og café, mens kvarteret også er hjemsted for spændende restauranter, blandt andet den velkendte Baka d´ busk der tiltrækker mange besøgende. Bussen afgår ganske tæt på andelen, og metroen på Nuuks Plads er ikke mere end 5 minutter på gåben derfra. Bor kunden ikke i byen kan bilen tages langs Åboulevarden og parkeres i et nærliggende parkeringshus. Rigtig mange unge mennesker benytter sig af kvarteret i og omkring Rantzausgade og der ligger derfor en rigtig pæn indtjeningsmulighed her.

Forslag til anvendelse

Butik
Café
Butikker

Økonomi

Pris i kr.
995.000,-
Pris pr. m² kr.
11.570,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
86 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Parkeringshus

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
KØBENHAVN BY / Detailhandel/butik / - Okt2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere