SENEST SET
FAVORITTER

Borups Allé 1, 2200 København N

Attraktiv hjørnebeliggnhed på Nørrebro

3.750.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7788 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 966SM000648Type : Detailhandel/butik

Erhvervandel med sjælden hjørnebeliggenhed centralt på Nørrebro

* Attraktiv erhvervsandel med hjørnebeliggenhed
* 204 m² butiksareal
* Beliggende overfor metrostationen Nuuks Plads
* Anvendelse: butik/detail

Beliggenhed:
Erhvervsandelen er beliggende attraktivt på Nørrebro på hjørnet af Jagtvej og Borups Allé tæt ved Assistens Kirkegård og Nørrebro Parken. Område repræsenterer mange forskellige typer erhverv, og er de seneste år blevet meget populær blandt især den unge befolkning. Beliggenheden er således attraktiv idet nærområdet er kombineret bolig og erhvervsområde, herunder primært mindre butikker og liberalt erhverv. Dette bidrager således til en attraktiv beliggenhed for erhvervsandelen for især drift af butik/detail. Herudover er der gode offentlige transportmuligheder, da erhvervsandelen er beliggende lige overfor metrostationen Nuuks Plads samt følgende buslinjer; 86, 18 og 250S.

Erhvervsandel:
Erhvervsandelen repræsenterer et areal på 204 m2 i stueetagen, og herudover er der brugsret til ca. 65 m² i kælderen. I dag er 50% af arealet i stueetagen butik/kundeområde, hvor der er udstilling af cykler og tilbehør, samt en mindre desk til brug for betaling. Til venstre for desken er der adgang til en fordelingsgang, som leder til et større cykelværksted, personale-/kontorfaciliteter, et mindre toilet, og et større rum, der anvendes til opbevaring. Dette rum kunne potentielt lukkes af og blive en selvstændig butik, da der er direkte adgang via selvstændig indgang fra Borups Allé. Erhvervsandelens hjørnebeliggenhed i sammenspil med de store vinduespartier bidrager til en meget lys butik, og samtidig er der højt til loftet hvilket bidrager til en følelse af rummelighed. Derimod er lysindfaldet begrænset i værkstedet og kontor/opbevaringslokalet ud mod den smalle gård. De store vinduespartier giver ligeledes gode muligheder for synlighed og eksponering i en flot ejendom midt på Nørrebro.
Andelen fremstår i god stand indvendigt, og ejendommen vedligeholdes ligeledes løbende jf. andelsboligforeningens generalforsamlingsreferat, årsrapport mm. Der er i værdiansættelsen ikke medtaget værdi af særlig tilpasset indretning.

Ejendommen/Andelsforeningen:
Erhversandelen er beliggende i en veldrevet andelsboligforening. Ejendommen er pæn og præsentabel for både bolig- samt erhvervsenhederne.

Anvendelse:
Erhvervsandelen kan anvendes til almindelig detail/butik, hvor nuværende anvendelse er cykelforretning. Erhvervsandelen overtages fri for lejer.

Forslag til anvendelse

Cykelværksted
Butikker
Butik

Økonomi

Pris i kr.
3.750.000,-
Pris pr. m² kr.
18.382,-
Årlige driftsudgifter kr.
112.279,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
550,-

Lokalet

Etage areal
204 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
647 m²

Faciliteter

Toilet
Gård
Kontor

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
KØBENHAVN BY / Detailhandel/butik / - Sep2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere