SENEST SET
FAVORITTER

Teglgårdstræde 7, 1452 København K

Erhvervslejlighed i latinerkvarteret

2.450.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 3330 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 11405366Type : Detailhandel/butik

2 store butikslokaler, indbydende baglokale med køkken, badeværelse, endvidere et lille lager.

• Hyggelig handelsgade med mange besøgende
• Velegnet til: Butik, galleri og klinik
• Ejerlejligheden er forberedt til at blive opdelt i 2 lejligheder, men sælges som én
• Fremstår i pæn og præsentabel stand
• Teglgårdsstræde er en forlængelse af Larsbjørnsstræde

Erhvervslejlighed på attraktivt handelsstrøg i en typisk københavnerejendom.
Lejlighedens indretning: 2 store butikslokaler, indbydende baglokale med køkken, badeværelse, endvidere et lille lager samt lokale hvor der er etableret 2 vaske med afløb således at der nemt kan etableres ekstra toilet. 2 udstillingsvinduer ud i mod Teglgårdsstræde. Der er indlagt fibernetforbindelse i lejemålet.

Lokalet har fritlagte loftsbjælker, flotte fliser og fremstår præsentabelt og indbydende i lyse farver. Der er desuden adgang til stor og charmerende baggård.

Den fireetages ejendom blev opført i 1801 og fredet i 1959. Her bemærkes de gamle overdækninger af et par kælderindgange på hver sin side af hoveddøren.

Ejendommen består af 8 beboelseslejligheder samt kælderlejligheden foruden en stor gård.

Lejligheden ligger centralt for både offentlige transportmidler, let tilgængelig for potentielle kunder og med fin eksponering i latinerkvarteret.

Ejerforeningen:
I det seneste regnskab for 2019 havde den et overskud på 53.177 kr. og en samlet balance på 428.964 kr. Som det fremgår er ejerforeningsudgifterne på et relativt lavt niveau, foreningen er fredet og betaler derfor ikke ejendomsskatter.

Velbeliggende detailejendom centralt i København
Lejligheden ligger i det hyggelige latinerkvarter med mange spændende små butikker og restauranter og en helt speciel atmosfære. Latinerkvarteret er en del af det centrale København K handelsområde.

Ejendommen er beliggende ca. 600 meter til Rådhuspladsens Metro, 650 meter til Nørreport station og 150 meter til bus. Endvider er H. C. Andersens Boulevard tæt beliggende, hvorefter du hurtigt er på Hillerødmotorvejen.

København – indre by
København K omfatter den indre del af København, inklusiv Christianshavn. Indre by fungerer, som landets administrative og kulturelle hovedstad, og huser dermed store institutioner som Folketinget, en lang række ministerier og Det Kongelige Teater.

Bydelen har et varieret erhvervsliv, hvor detailbutikker, caféer, restauranter og andre publikumsorienterede præger bybilledet. Mange liberale erhverv er også beliggende i Indre By.

Indre By rummer mange af Københavns store turistattraktioner. Dette har også sat sit præg på de mange turister og almene beboere, som dagligt færdes rundt i bydelen.

Transport til og fra Indre By, men også internt i bydelen, klares nemmest på cykel eller med offentlig transport. Den seneste årrække er forholdene for cyklister forbedret væsentligt, via tiltag der fremmer cyklismen.

Forslag til anvendelse

Klinik
Butikker
Butik
Café

Økonomi

Pris i kr.
2.450.000,-
Pris pr. m² kr.
21.875,-
Årlige driftsudgifter kr.
37.800,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
338,-

Lokalet

Etage areal
112 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Badeværelse
Baggård
Toilet
Gård
Loftsbjælker
Køkken
Lager

MARKEDSINDEX

KØBENHAVN BY / Detailhandel/butik / - Sep2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere