SENEST SET
FAVORITTER

Nordre Frihavnsgade 73, 2100 København Ø

Attraktiv erhvervsandel med unik adresse

2.195.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7788 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 96600000079Type : Detailhandel/butik

Fantastisk synlighed

* Attraktiv erhvervsandel til investering eller eget brug
* Overtagelsesdag 1/12-2021 (Få julehandlen med)
* Flot og utrolig velholdt lokale
* Stor og synlig facade
* Sund forening og lav boligafgift
* Mulighed for kold mad

Kontantpris kr. 1.995.000

En yderst velholdt og indbydende erhvervsandel med en indretning der giver utrolig mange anvendelsesmuligheder. Andelen består af et stort og primært forretningslokale som vender mod Nordre Frihavnsgade, hvor de to store facadevinduer giver et skønt lysindfald foruden de oplagte eksponeringsmuligheder af koncept og produkter. Lokalet fremstår pænt og nyrenoveret, og det kan anvendes til eget brug med minimale renoveringer. Foruden det flotte lokale mod gaden byder andelen på to mindre lokaler mod gården, som kan indrages til butiksareal. Alternativt kan det fortsat anvendes til behandlerrum, mødelokaler eller kontorer. Hertil et køkken med god plads som personalerum. Der er ligeledes et mindre men pænt toilet i andelen.

Andelen er beliggende i en mindre og utrolig veldrevet andelsforening. Boligafgiften på kr. 3.357,00 pr. måned viser tydeligt hvor god økonomien er. Der er pt. ikke større planlagte opgaver i foreningen, som bør have indflydelse på foreningen. Der er netop installeret fibernet i ejendommen.

Andelen skal anvendes til almindeligt detail eller service-erhverv. Såfremt der påtænkes liberalt erhverv, skal en formel godkendelse indhentes hos Københavns Kommune, idet beliggenheden er omfattet lokalplan 162 Nordre Frihavnsgade. Der er fremlejemulighed på 2 år, som nuværende ejer tidligere har benyttet sig af. Den nuværende lejekontrakt er opsagt pr.1/12-21 - i den mellemliggende periode har man et afkast på 4,91% af investeringen.

Nordre Frihavnsgade behøver ingen præsentation i sig selv - formentlig den mest attraktive butiksgade på Østerbro med et væld af liv og strøgkunder. Der er alt fra den lokale slagter til de internationale kæder - det giver alt sammen gaden sit unikke præg og det er sjældent der er tomme lokaler - derfor en helt unik mulighed her. Hvis det eksisterende Østerbro ikke skulle være nok, så er Nordre Frihavnsgade den direkte vej mod det nye kvarter Nordhavn.

Økonomi

Pris i kr.
2.195.000,-
Årlige lejeindtægt kr.
150.000,-
Pris pr. m² kr.
25.230,-
Årlige lejeindtægt pr. m² kr.
1.724,-
Årlige driftsudgifter kr.
49.284,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
566,-

Lokalet

Etage areal
87 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
259 m²

Faciliteter

Toilet
Køkken
Kontor

Teknik

Fibernet

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
KØBENHAVN BY / Detailhandel/butik / - Maj2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere