SENEST SET
FAVORITTER

Nørregade 24K, 1165 København K

Velbeliggende erhvervsejerlejlighed til salg

2.100.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7788 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 966SM000182BType : Detailhandel/butik

 

* Attraktivt beliggende på Nørregade i København K.
* Stor og synlig glasfacade
* Erhvervsejerlejlighed på 115m², heraf 22 m² indskudt etage samt 59 m² kælder.
* Mange anvendelsesmuligheder såsom til butik/detail, restaurationsbranchen uden køkken
Erhvervsejerlejligheden
Denne yderst velbeliggende erhvervsejerlejlighed har en indretning, som især er velegnet til blandt andet butik, kold mad, kaffebar mv., hvor både kælder, kundeområde samt den indskudte etage bidrager til utallige muligheder i forhold til indretning og gennemførelse af det ønskede forretningskoncept. Erhvervsejerlejligheden har en større glasfacade ud mod Nørregade, hvilket giver køber gode muligheder for eksponering. Herudover bidrager glasfacaden med et skønt lysindfald, som giver et dejligt lyst kundeområde for både gæster og personale. Fra gaden træder man ind i et meget præsentabel og højloftet forretningsområde, der med sit meget kvadratiske plan gør indretningsmulighederne endeløse. Herfra er der via en trappe direkte adgang til både kælder samt den indskudte etage inklusiv depot, som både byder på gode opbevaringsfaciliteter samt en oplagt mulighed for at udnytte den indskudte etage til kontor. På den måde kan alt backoffice tages ud af kundeområdet og udføres i mere rolige omgivelser. Ydermere findes der et lavloftet depotrum, som tilgås via mindre trappe fra den indskudte etage. I kælderen findes et mindre personaletoilet, et tekøkken, endnu et mindre depotrum samt et stort brugbart opbevaringslokale med direkte udgang til ejendommens baggård. Fælles for både kælder og den indskudte etage er, at der er et godt lysindfald fra vinduerne ud mod baggården.

Ejendommen
Erhvervsejerlejligheden er beliggende i en ejendom opført i 1842/ombygget i 1976 som fremstår pæn og indbydende for både lejligheder og erhvervsenhederne.
Beliggenhed
Erhvervsejerlejligheden har en helt fantastisk beliggenhed i hjertet af København, centralt placeret tæt på Nørreport station, hvor der er stor kundestrøm, og hvor erhvervsejerlejligheden således er placeret enormt synligt for de mange forbipasserende. Herudover byder Nørregade også på en række kendte bygninger, blandt andet Københavns Domkirke, Københavns Universitet samt Folketeateret.

Forslag til anvendelse

Butik

Økonomi

Pris i kr.
2.100.000,-
Årlige lejeindtægt kr.
172.200,-
Pris pr. m² kr.
18.261,-
Årlige lejeindtægt pr. m² kr.
1.497,-
Årlige driftsudgifter kr.
76.253,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
663,-

Lokalet

Etage areal
115 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Depot
Baggård
Glasfacade
Kælder
Tekøkken
Kontor

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
KØBENHAVN BY / Detailhandel/butik / - Sep2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere